2 din 2
2
Leopard pe DVD Single Layer
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.10.08

Am gasit pana la urma la Media Galaxy (thx akbar) un DVD DL, dar nu stiu daca il citeste Powerbook-ul meu (care are un SuperDrive Matshita DVD-R UJ-816) . Deci cred ca trebuie sa mai incerc cu DVD SL.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

sau te risti la un update de firmware smile

http://superdrive.cynikal.net/

Cauta si pe pagina Apple, forumuri etc.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: 

Interesanta lectura, insa eu am UJ-816, nu UJ-815. Iar din cate am inteles eu, acel firmware face upgrade la UJ-815 unor probleme ce au fost rezolvate in UJ-816. Inca mai caut o modalitate sa imi instalez Leopard ? Cineva?

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 20.09.08

am eu
ti am scris msj

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am reusit pana la urma cu un DVD DL. Pe torrentul pe care mi l-ai dat erau doar 2 seeders… :D Oricum, multumesc pentru help.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Orasu' lu' Bucur
Macuser din: 20.02.09

salut baieti, am o imagine dvd .sparseimage insa am facut prostia sa formatez inainte ibook-ul G4 si nu am cum sa scriu imaginea pe un dvd din OSx si acum sunt pe un PC si incerc sa fac un DVD Leopard Single Layer, insa nu reusesc sa ard aceasta imagine pe un DVD, ce soft ar trebui folosit?
am incercat cu TransMac si desi pe net scrie ca arde .sparseimage el imi spune contrariur.
Ce soft ar trebui sa folosesc, inca o data spun sunt pe Windows.
Multumesc

Semnătură 

Adam este cel care a muscat din Apple© ?

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

nu vei reuși folosind un pc…
dacă va exista un binevoitor care să te ajute cu o copie de siguranță, te va contacta pe PM

2 din 2
2