Sunt din ce in ce mai speriat…in fiecare zi apare cate o eroare…nu stiu ce sa mai fac
Am vrut sa urmaresc cum urmaream de obicei trailerele pe net cu telecomanda. Imi spune ca nu sunt conectat la net desi eu sunt pe yahoo, pe net, etc….
Cum sa-mi zica asa si sa-mi spuna sa verific conectarea la retea cunt eu sunt deja conectat ????
Pentru repair disk permissions mergi in Utilities si in Disk Utility, acolo ai Verify Disk Permissions, dupa care Repair Disk Permissions. Daca nici asa nu vrea poti incerca si un Verify/Repair Disk.
Permissions differ on “private/var/log/secure.log”, should be -rw———- , they are -rw-r——- .
Warning: SUID file “System/Library/CoreServices/Finder.app/Contents/Resources/OwnerGroupTool” has been modified and will not be repaired.
Permissions differ on “System/Library/LaunchDaemons/com.apple.usbmuxd.plist”, should be -rw-r—r—, they are -rwxr-xr-x .
Group differs on “private/etc/cups”, should be 0, group is 26.
Permissions verification complete
Asta mi-a scris…daca ma puteti ajuta cu ce reprezinta….
Multumesc
Am dat Repair si nimic…
[ Modificat: 19 Octombrie 2008 10:41 PM de mihaib ]
l-am luat la serviciu, si pe conexiunea de aici merge brici…deci ?
ce probleme am avut eu pana acum
1. cream Events cu pozele mele preferate si le vedeam cu muzica frumos. La un moment dat muzica a disparut…acum creez slideshow si acolo pot seta muzica
2. Am bagat office for mac si in excel nu pot sa fac nimic, absolut nimic…mi-am bagat paralell si windows+office ca sa pot lucra
3. asta cu RDS-u acasa nu mai merge sa vad trailere
4. am 10 cicluri de incarcare si deja bateria e 98% sanatoasa
5. asta e un defect de fabriocatie cred, cand deschid ecranul pocane carcasa…in coltul stang se freaca capacul de baza, sunt prea apropiate
6. la prima boot-are s-a blocat…dupa restart a mers ok
Cam asta e…oricum ar fi. Oricum imi place si nu se compara cu W…asta e clar
Nu ma duc la garantie, ca daca deschid ecranul cu un deget, da la coltul stang, nu se aude…
Cat despre ciclul la baterie l-am facut parca la a doua incarcare, am last-o sa se descarce de tot… am citit in instructiuni, parca se cheama calibrare
Dupa ce bateria sta cuplata la incarcator vreo saptamina, capacitatea ei indica 99-98%. Dupa o descarcare reincarcare completa, e iar 100%. Fireste, nu vesnic, dar citeva luni.