Nu este strategie…este MMORPG….si jocul exista de prin 2002-2003. Trinity este noul engine grafic care a fost introdus in 2007…au mai iesit 2 patchuri de atunci.
Rusii si chinezii nu au nimic de a face cu EVE-ONLINE. CCP firma proprietara este de provenienta Islandeza…si cred eu ca au legaturi grele cu UK.
Mi-am facut un cont si am cumparat 60 de zile dar nu ma pot acomoda cu el. Nu stiu ce naiba. De abia am iesit din academia aia si nu stiu ce sa fac, pe ce sa apas. Plus ca grafica nu e cine stie ce.
@sfara, zici ca expansion pack-ul asta “eve trinity” o sa imbunatateasca grafica?
Se joaca cineva jocul? Stie cum si ce?
Eu am 2 caractere…unul are 1 an si ceva…celalalt vreo 8 luni. E mai greu sa incepi…sa intelegi jocul…dar dupa ce intrii in paine e absolut beton. Ca sa-ti faci o idee…primele 6 luni de joc esti cam noob…abia dupa aceea incepi sa faci ceva klumea.
Legat de expantion….Eve Trinity a fost deja lansat anul trecut…acum un an in urma. Ce aduce nou? Grafica Premium…arata mai bine navele, statiile etc. Personal nu-mi convine sa stresez procesorul grafic pt good looking…eu folosest tot enginul vechi.