Coming soon - Cel mai tare joc ever - Eve Trinity
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

cea mai mare si complex joc de strategie realizat pana acum. realizat de rusi si chinezi.
disponibil pe mac, pc si linux smile

check it out 14 zile trial. pe mine m-a dat pe spate…
http://www.eve-online.com/trinity/index.html

[ Modificat: 19 Octombrie 2008 02:19 AM de dracia ]
 Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 13.09.08

Foarte frumos, dar trebuie sa ai si timp si nervi din abundenta.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.01.08

Nu este strategie…este MMORPG….si jocul exista de prin 2002-2003. Trinity este noul engine grafic care a fost introdus in 2007…au mai iesit 2 patchuri de atunci.

Rusii si chinezii nu au nimic de a face cu EVE-ONLINE. CCP firma proprietara este de provenienta Islandeza…si cred eu ca au legaturi grele cu UK.

Semnătură 

MacBook Pro 13” - i5, 4GB 1333, 320 GB
Alienware M17X R2 - i7, 6GB 1333, 2 x Ati HD 5870 (Crossfire), Seagate XT Hybrid 320 gb

iPhone 4 16GB Black
iPad 1 16GB WiFi

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Mi-am facut un cont si am cumparat 60 de zile dar nu ma pot acomoda cu el. Nu stiu ce naiba. De abia am iesit din academia aia si nu stiu ce sa fac, pe ce sa apas. Plus ca grafica nu e cine stie ce.
@sfara, zici ca expansion pack-ul asta “eve trinity” o sa imbunatateasca grafica?
Se joaca cineva jocul? Stie cum si ce?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.01.08

Eu am 2 caractere…unul are 1 an si ceva…celalalt vreo 8 luni. E mai greu sa incepi…sa intelegi jocul…dar dupa ce intrii in paine e absolut beton. Ca sa-ti faci o idee…primele 6 luni de joc esti cam noob…abia dupa aceea incepi sa faci ceva klumea.

Legat de expantion….Eve Trinity a fost deja lansat anul trecut…acum un an in urma. Ce aduce nou? Grafica Premium…arata mai bine navele, statiile etc. Personal nu-mi convine sa stresez procesorul grafic pt good looking…eu folosest tot enginul vechi.

Semnătură 

MacBook Pro 13” - i5, 4GB 1333, 320 GB
Alienware M17X R2 - i7, 6GB 1333, 2 x Ati HD 5870 (Crossfire), Seagate XT Hybrid 320 gb

iPhone 4 16GB Black
iPad 1 16GB WiFi

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pachetul Premium e numai pentru Windows am inteles. Primele 6 luni e greu? Wtf! La WOW in cateva zile intelegeai treaba. smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Vesti bune.

http://www.macworld.com/article/136746/2008/11/premium.html?lsrc=rss_main

‹‹ jocuri pentru 6 ani      PlaneShift ››