Inca un crash la Safari. Am 10.4.6 si aproape de fiecare data cand pun PowerBook-ul in sleep, cand il deschid Safari crapa. Nu stiu ce naiba are. Am Saft instalat insa nu cred ca e de la asta. Sa fie oare de la 10.4.6? Am curatat si reparat tot cu Cocktail, nimic.
Eu nu îi fac niciodată empty cache şi merge brici. Dacă ai chef de puţină experimentare, încearcă Camino - e practic Firefox, cu look de mac. Cool stuff.
Ce am observat eu:
- E bine sa ai instalată ultima versiune de Speed Download. Producătorii scot update-uri foarte des, probabil că ştiu ei de ce.
- Am dezinstalat Saft pentru ca imi mergea Safari din ce în ce mai greu. Când îi dădeam Quit, dura cam 1-2 secunde până dispărea.
nevrozel, scoate de tot SD si lasa safari fara “lipituri”, vezi cum se comporta…. apoi poti pune la loc SD impacat ca nu este de la el….dar ma indoiesc
Speed Download e manager de download-uri, adica iti descarca el fisierele pe care dai click in Safari, cu posibilitate de resume in caz ca se intampla ceva. Stie si de conexiuni multiple… si alte chestii. N-ai folosit niciodata asa ceva?