Well, la mine nu s-a rezolvat; la navigare mai “furibundă” tot crapă (îngheață, afișează beach-ball, stă câteva secunde și moare), oricât l-aș reseta și curăța, așa c-am trecut la Camion ... ăsta, Camino + NetNewsWire Lite și e ok
vaxxi, este ceva care ai pus legat de safari, plug-in ceva si dupa aia sa nu iti mai fi mers?
eu nu am absolut nimic, nici un plug-in si nici nu folosesc altceva in afara de safari bineinteles, de crapat nu mi-a crapat deloc de foarte multa vreme..
Nimic în plus, nici Saft, nici SD ... e gol, ca de la mama lui. Și da, totuși tot crapă am dat report la Apple, dar văd că nu s-a întâmplat nimic. Unde crapă - crapă la niște pagini destul de complexe, cu mult AJAX și CSS, iar eroarea vine din partea engine-ului de randare (khtml, parcă). Camino se descurcă bine cu aceleași pagini.
MA dezamageste Safari asta. AM scos tot si la fel face. Am dat reset si nimic. Cred ca e ceva de la ultimul update de sistem. Of, iar trec pe Firefox. Si cei care mi-au recomandat Camino, spuneti-mi de un plugin care sa imi salveze sesiunea ca altfel nu trec la el.
Nu există (nici extensiile de Firefox nu merg), dar dacă te încălzește cu ceva pot să’ți spun că până acum nu mi-a crăpat niciodată (a dat beach-ball, dar n-a crăpat). Firefox cred că are extensie pentru ce vrei tu, iar Opera are inclusă nativ chestia asta, dar singurul care arată “macosxish” este Camino.