tot nu merge
era pe UTF-8 dar tot asea vede. Problema cred k e doar “ă” k pe celelalte le vede
aceeasi chestie e si in FireFox
Safari merge perfect
altă idee !?
Firefox mie mi-a facut asa muuult timp. Am scris mult pe aci pe forum, am dat cu bug-ul in cap la firefox…
Problema cica era din OS X si Eastern Europe, dar apoi ca prin minune (la un update Firefox) totul a intrat in normal.
însă nu vad legatura dintre Camino și Firefox [ambele au exact același lucru] ...iar Camino d-abia l-am instalat
sa fie din OS vreo setare !?
System Preferences -> International -> În coloana “Languages” din stânga probabil că ai Romanian pe prima poziţie. Trage English deasupra, dupa care dă-i un logout, şi la login s-a rezolvat.
însă nu vad legatura dintre Camino și Firefox [ambele au exact același lucru] ...iar Camino d-abia l-am instalat
sa fie din OS vreo setare !?
System Preferences -> International -> În coloana “Languages” din stânga probabil că ai Romanian pe prima poziţie. Trage English deasupra, dupa care dă-i un logout, şi la login s-a rezolvat.
si mie mi sa intamplat sa nu imi afiseze caracterele cum trebuie de 2 ori…
1 data am rezolvat cu onyx o curatare, a 2 oara nu a mai mers cu onyx, era de la nu stiu ce font - Tudor mi-a sugerat sa reinstalez fontul…dar sincer nu mai stiu care este…
ceva este clar, este de la un font din sistemul tau
Pentru cei cărora le mai crapă Safari, Firefox şi Camino - e posibil să fie şi din cauza pluginului pentru Flash. Mie-mi crăpau toate destul de des în cazul unor situri cu Flash (de ex. dacă mă plimbam un pic mai mult cu mausul peste meniul de la http://www.boomtv.ro). Astăzi am observat în coloana VersionTracker din dreapta că a apărut Flash 9 beta, şi l-am instalat. Remarc acum că Safari nu mai crapă pe situl BoomTV.