Sunt pe picior de plecare, mi-am aranjat ploile sa iau de la Iaru si p-orma s-o iau pe nevasta-mea de la servici (ca e-n zona) si s-o scot la o “plimbare ad-hoc” (cel putin asa crede ea )
MultzumesK oricum!
ahaaaaaa… Chiar atat de mult sa se fi schimbat de la o versiune minora la alta?... eh, asta e! o sa va pisez la cap cum sa-l fac server, ca de alt kit de OS X, n-am de unde. Ala care l-am avut atunci era imprumutat si m-am cam sucarit cu patronu’ de la care-l luasem.
Pe vremuri, luai un MAC OS 9.x sau primele generatii de 10.X.X pt, sa zicem, iMac sau powermac si le puteai pune pe orice mac, de fapt. De mai bine de un an, cred, DVD-ul de imac G5 nu va instala pe un PB, sa zicem. Ca atare, iti trebuie un Tiger generic, nu personalizat pt un anume tip de mac.
Tigrul merge excelent pe ppc 350 mhz, mai rapid decat Pantera.
Fratilor, cumnatilor, saru’mana mult la toata lumea… Am fost ieri la Iaru si am luat un disc. A fost nevoie de schimbarea cititorului cu unul mai nou, da’ se pare ca merge (Saru’mana mult dle Iaru).
Deci, one down, more to go!
Fratilor, cumnatilor, saru’mana mult la toata lumea… Am fost ieri la Iaru si am luat un disc. A fost nevoie de schimbarea cititorului cu unul mai nou, da’ se pare ca merge (Saru’mana mult dle Iaru).
Deci, one down, more to go!
om grabit, a ars cd-ul la viteza prea mare. fa-i o copie la viteza mai mica si va merge si pe un cititor mai vechi.
Aici tre’ sa te contrazic. L-a ars la 4x da’ tot n-a mers. Cred ca e ceva cu cititoru’ da’ avand vreo 2 p-aici m-a durut in coltu’ biroului si l-am schimbat mintenas. Si merge, manca-l-ar neneaaaa… acu’ fac update-ul la 10.4.6
Aici tre’ sa te contrazic. L-a ars la 4x da’ tot n-a mers. Cred ca e ceva cu cititoru’ da’ avand vreo 2 p-aici m-a durut in coltu’ biroului si l-am schimbat mintenas. Si merge, manca-l-ar neneaaaa… acu’ fac update-ul la 10.4.6
succes! daca a fost la 4x si tot n-a mers, hm. mai incearca totusi si cu alt cd, se mai intampla ca unele cd-uri sa fie, pur si simplu, proaste.
Drive-urile optice care nu mai citesc bine se pot in 90% din cazuri repara prin suflarea cu un spray aer comprimat a jegului de pe lentila de la laser.
IN NICI UN CAZ NU TREBUIE FOLOSIT UN “Lens Cleaner Disk” deoarece ala zgarie ireparabil lentila.
On Topic: Poti face o instalare de 10.4 si folosing Firewire Target Mode.
Pu in target mode G4-le sa fie vazut de pe un G5, bagi CD-ul in G5 si instalezi pe discul Target
Drive-urile optice care nu mai citesc bine se pot in 90% din cazuri repara prin suflarea cu un spray aer comprimat a jegului de pe lentila de la laser.
IN NICI UN CAZ NU TREBUIE FOLOSIT UN “Lens Cleaner Disk” deoarece ala zgarie ireparabil lentila.
On Topic: Poti face o instalare de 10.4 si folosing Firewire Target Mode.
Pu in target mode G4-le sa fie vazut de pe un G5, bagi CD-ul in G5 si instalezi pe discul Target
Cred că omu’ nu are firewire la scula aia mai veche…
Are Firewire da’ am rezolvat-o mai repede si mai usor: am scos cititoru’ de pe un PC, l-am pus pe G4 si-a mers ca focu’... Acu’ astept OS X Serveru’ de la Iaru…