2 din 3
2
Instalare 10.4 pe un G4
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Gata nenea administratoru’, imi pica si mie fisa… Asta e! O sa caut un kit de OS care sa mearga… Tot pe forum, deh… Multumesc ff mult!

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

ia incearca-ma si pe mine…. ca stau pe banu manta… cheese  wink

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sunt pe picior de plecare, mi-am aranjat ploile sa iau de la Iaru si p-orma s-o iau pe nevasta-mea de la servici (ca e-n zona) si s-o scot la o “plimbare ad-hoc” (cel putin asa crede ea tongue wink )
MultzumesK oricum!

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Sa-ti fie de bine si sa ne spui si noua cum a mers!
Desi… G4 la 350… hm. Oricum, sa nu te astepti la minuni!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Steji - 10 Aprilie 2006 04:12 PM

ahaaaaaa… Chiar atat de mult sa se fi schimbat de la o versiune minora la alta?... eh, asta e! o sa va pisez la cap cum sa-l fac server, ca de alt kit de OS X, n-am de unde. Ala care l-am avut atunci era imprumutat si m-am cam sucarit cu patronu’ de la care-l luasem.

Pe vremuri, luai un MAC OS 9.x sau primele generatii de 10.X.X pt, sa zicem, iMac sau powermac si le puteai pune pe orice mac, de fapt. De mai bine de un an, cred, DVD-ul de imac G5 nu va instala pe un PB, sa zicem. Ca atare, iti trebuie un Tiger generic, nu personalizat pt un anume tip de mac.
Tigrul merge excelent pe ppc 350 mhz, mai rapid decat Pantera.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Fratilor, cumnatilor, saru’mana mult la toata lumea… Am fost ieri la Iaru si am luat un disc. A fost nevoie de schimbarea cititorului cu unul mai nou, da’ se pare ca merge (Saru’mana mult dle Iaru).
Deci, one down, more to go! smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Steji - 11 Aprilie 2006 01:18 PM

Fratilor, cumnatilor, saru’mana mult la toata lumea… Am fost ieri la Iaru si am luat un disc. A fost nevoie de schimbarea cititorului cu unul mai nou, da’ se pare ca merge (Saru’mana mult dle Iaru).
Deci, one down, more to go! smile

om grabit, a ars cd-ul la viteza prea mare. fa-i o copie la viteza mai mica si va merge si pe un cititor mai vechi.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Aici tre’ sa te contrazic. L-a ars la 4x da’ tot n-a mers. Cred ca e ceva cu cititoru’ da’ avand vreo 2 p-aici m-a durut in coltu’ biroului si l-am schimbat mintenas. Si merge, manca-l-ar neneaaaa… acu’ fac update-ul la 10.4.6 cool smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Steji - 11 Aprilie 2006 03:43 PM

Aici tre’ sa te contrazic. L-a ars la 4x da’ tot n-a mers. Cred ca e ceva cu cititoru’ da’ avand vreo 2 p-aici m-a durut in coltu’ biroului si l-am schimbat mintenas. Si merge, manca-l-ar neneaaaa… acu’ fac update-ul la 10.4.6 cool smile

succes! daca a fost la 4x si tot n-a mers, hm. mai incearca totusi si cu alt cd, se mai intampla ca unele cd-uri sa fie, pur si simplu, proaste.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

deja nu ma mai intereseaza de cititoru’ ala. are si el, saracu’, vreo 6 - 7 ani. cat sa tina?... acu’ ma bate gandu’ sa fac o trepanatie la G5 cool grin

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Steji - 11 Aprilie 2006 04:11 PM

deja nu ma mai intereseaza de cititoru’ ala. are si el, saracu’, vreo 6 - 7 ani. cat sa tina?... acu’ ma bate gandu’ sa fac o trepanatie la G5 cool grin

vezi să nu-i atingi creieru’

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Drive-urile optice care nu mai citesc bine se pot in 90% din cazuri repara prin suflarea cu un spray aer comprimat a jegului de pe lentila de la laser.
IN NICI UN CAZ NU TREBUIE FOLOSIT UN “Lens Cleaner Disk” deoarece ala zgarie ireparabil lentila.

On Topic: Poti face o instalare de 10.4 si folosing Firewire Target Mode.
Pu in target mode G4-le sa fie vazut de pe un G5, bagi CD-ul in G5 si instalezi pe discul Target smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 12 Aprilie 2006 03:58 AM

Drive-urile optice care nu mai citesc bine se pot in 90% din cazuri repara prin suflarea cu un spray aer comprimat a jegului de pe lentila de la laser.
IN NICI UN CAZ NU TREBUIE FOLOSIT UN “Lens Cleaner Disk” deoarece ala zgarie ireparabil lentila.

On Topic: Poti face o instalare de 10.4 si folosing Firewire Target Mode.
Pu in target mode G4-le sa fie vazut de pe un G5, bagi CD-ul in G5 si instalezi pe discul Target smile

Cred că omu’ nu are firewire la scula aia mai veche…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Are Firewire da’ am rezolvat-o mai repede si mai usor: am scos cititoru’ de pe un PC, l-am pus pe G4 si-a mers ca focu’... Acu’ astept OS X Serveru’ de la Iaru…  grin

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

dar de ce vrei sa pui os x server? care e utilitatea luiin configuratia ta?

2 din 3
2

‹‹ cum sa fac un autorun?      G4 in retzea ››