Am găsit un soft de corectare a fețelor umane din poze portret. Merge pe MacIntel-uri doar. Și nici nu este scump: $80 la promoție. M-am jucat câteva minute cu el și chiar face ce spune. Cu efecte uimitoare.
si cu ce este mai bun decit un photoshop si-o tableta wacom intous sau cintiq, stiu o sa-mi spui pretul… dar diferenta o vad balansindu-se spre sugestia mea. de ce? spui portret profesional, spui calitate, adica clienti, implicit BANI pentru photoshop si tableta grafica, computator plus si altele din cele atit de trebuincioase unui lucru decent (masina in V8, vila pe kisselef, termopane… la alegere!).
nu cred in aplicatiile care promit marea cu sarea, au si denumiri pompoase, costa mai nimic si fac treaba la un singur click. alegerea voastra!
haris: tu ești perfecționist Pe principiul cât dai - atâta face, poate unii oameni sunt mulțumiți cu căt face programul ăla de banii ăia. (nu l-am încercat dar chiar în animația aia mare de la începutul site-ului lor de web evidențiază o super-bubă - ochii corectați arată ca unii mai ieftini de sticlă - albul ochilor e “scurs” peste iris.)
Eh, ca sa te dai mare la gagici, fast and dirty, e bun softachele.
Plus ca mie tot nu-mi place fotosopu’; poate daca ar tine cineva priceput niste prezentari la intalnirile noastreeee…
softul e destul de bun pt ce face, dar are limitele lui
merge cand faci retusari la kilogram
pentru unul care n-a facut retouching e mana cereasca
tot PS ramane baza
si cu ce este mai bun decit un photoshop si-o tableta wacom intous sau cintiq, stiu o sa-mi spui pretul… dar diferenta o vad balansindu-se spre sugestia mea. de ce? spui portret profesional, spui calitate, adica clienti, implicit BANI pentru photoshop si tableta grafica, computator plus si altele din cele atit de trebuincioase unui lucru decent (masina in V8, vila pe kisselef, termopane… la alegere!).
nu cred in aplicatiile care promit marea cu sarea, au si denumiri pompoase, costa mai nimic si fac treaba la un singur click. alegerea voastra!
scrie și pe site la ei, citez:
It is true that most of these improvements can be made using traditional photo editing software such as PhotoShop. However, it would take a skilled touch-up artist many hours to perform the tricky manual airbrush and touch-up operations that would be necessary.
Portrait Professional allows unskilled users to get sophisticated fully professional touch-up in minutes. For the first time portrait photo software for all!
Cine-l vrea, îl cumpără. Cine nu, descarcă varianta trial
Ezakt. Eu nu fac astfel de retușări. Tot ce înseamnă prelucrare foto la mine se rezumă la Auto Curves. Și merge, iese treaba bine. Am avut nevoie sa prelucrez poza unui… candidat și n-am putut. I-a prelucrat-o o cunoștință comună și mi-a spus cu ce. De-asta am postat softul aici. Nu știam de el, așa cum nu știu de multe altele de care nu m-am lovit. Din ce a rezultat (poza originală și cea prelucrată de acea cunoștință) am tras concluzia că softul este perfect pentru “scoatere dintr-un…”. Mi-a spus că a durat prelucrarea 15 min. cu tot cu acomodare.