Reinstalare Leo fara steregere partitie Vista
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Braila
Macuser din: 17.09.08

Am un iMac 24 2008 si as vrea sa reinstalez so-ul. Am creeata cu bootcamp-ul o partitie pe care e Vista. Aici rulez un program destul de securizat si mi-e greu sa il reinstalez. Intrebare: pot reinstala Leo fara sa imi stearga Vista?

Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
morogan - 23 Octombrie 2008 03:26 PM

Am un iMac 24 2008 si as vrea sa reinstalez so-ul. Am creeata cu bootcamp-ul o partitie pe care e Vista. Aici rulez un program destul de securizat si mi-e greu sa il reinstalez. Intrebare: pot reinstala Leo fara sa imi stearga Vista?

Multumesc

Desigur, nu ai treabă cu partiția de Windows, las-o acolo, după reinstalare poți folosi Boot Camp ca și cum nu ai fi instalat Leo. Poți reinstala Leo prin metoda „archive and install”, caz în care nu ștergi nimic. Nu e o metodă prea bună, căci pot rămîne cadavre ale trecutului, dar…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

De aceste junk-uri ma feresc si atunci vreau sa fac un clean install. E prima data cand incerc asa si vroiam sa fiu sigur. Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
morogan - 23 Octombrie 2008 05:30 PM

De aceste junk-uri ma feresc si atunci vreau sa fac un clean install. E prima data cand incerc asa si vroiam sa fiu sigur. Multumesc

Știi însă că, înainte de ORICE reinstalare, se face backup? Nu de alta, dar au fost destui care au plîns amarnic că și-au șters dte importante.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Si eu am sters in tinerete date.. asa ca nimic nu scapa nesalvat inainte. Multumesc!

‹‹ vista ftp server      Windows XP sub mac ››