1 din 2
1
Google Maps in Bucuresti
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06

http://www.cti97.ro/2008/10/23/google-car-street-view-in-bucuresti/

Ce ziceti de asta? Mie imi pare real. Aceeasi masina a fost vazuta si in germania cica. Si ma bucura nespus ideea de google maps macar pt Bucuresti. Ar creste utilitatea ifoanelor mult.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

si ce sa vedem? frumusete de capitala? sa se vada mai bine gropile, maidenezii si suvurile burtosilor?

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.10.07

Masina asta circula in Germania din iulie. Ce sa caute in Bucuresti?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

E următoarea lor prioritate wink

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.10.07

Sigur. Aia de la google se zvarcolesc in pat si nu pot sa doarma de grija strazilor din Bucuresti. Cum o sa se descurce turistul din occident care vine in valuri cu masina pe strazile scumpei noastre capitale daca astia de la google nu updateaza hartile? Parerea mea este ca se grabesc putin. Ar trebui sa astepte si autostrada suspendata a celui mai mare primar dintre chirurgi.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.07

http://www.automarket.ro/stiri/google-pregateste-street-view-pentru-bucuresti-15800.html

“Desi nu a anuntat nimic oficial, gigantul Google se pregateste sa lanseze o versiune pentru Bucuresti a aplicatiei Google Street View. Aceasta este strict legata de Google Maps si Google Earth si le arata utilizatorilor acestor doua programe vederi panoramice in 360 de grade ale strazilor orasului de la nivelul solului.”
(sursa: automarket.ro)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile)
abia așteptăm
sau poate e sursa prea zăpăcită de ce se vede la nivelul solului strazilor din bucuresti, chiar si la 180°

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06

sincer, putin ma doare de streetview. ma bucur insa ca odata cu el vine neaparat si harta. si asta e clar un motiv de bucurie.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Exact. N-ar putea să-i dea drumul la hartă înainte? smile

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.01.09

pt. cei ce nu stiu despre ce este vorba http://www.youtube.com/watch?v=91wuBqlny50

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

sa vezi ce o sa rad cand o sa dea turistu’ cu masina-n gard ca a intrat pe interzis, ca deh pe romani ii doare- cot de google maps, schimba semnele si sensurile ca pe chiloti.
Sa nu mai zic de “You must go right” si el are ditamai gropanu’ ca isi face unu gazele !!! =))

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05

Confirm si eu ca am vazut masinile (de fapt sunt 2), parcate in fata hotelului Rin iar pe una din ele chiar in exercitiul functiunii.. Go Google, go!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 15.08.06

Hmm… nu-s sigur daca baietii din masina erau de la google sau daca nu erau cumva de la http://www.norc.ro. Acopera deja cateva orase, inclusiv strazi foarte, foarte laturalnice. Si da,s e vad burtosi, gropi, maidanezi, manelisti, macuseri, magazine cu macuri wink. Enjoy, eu unul m-am uitat uimit la cum arata locurile copilariei unde nu am mai ajuns de 10 ani.

Nu e clar cine e norc asta ca situl lor e mucles. O cautare pe google indica cum ca ar fi vorba de ceva initiativa mioritica. Interfata nu e geniala dar functioneaza si pentru curiosi, voyeur-i sau nostalgici e amuzant.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

lu’ norc nu-i prea place de safari.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

chiar foarte draguta initiativa pacat ca siteul e facut prost si te misti greu prin street view

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

Nu stiu daca aici ar trebui sa-mi postez nedumerirea, dar uite asa incepe:

In Address Book este optiunea “map of” in cazul in care este trecuta adresa completa. Din pacate nu am reusit sa vad nimic concret dupa ce mi s-a deschis safari cu pagina de la google, decat ca nu au putut gasi adresa. Ma gandeam: ori nu am trecut eu bine coordonatele in adresa (“cartea de vizita”), ori inca nu e disponibila aceasta optiune la google pentru adresele din Romania.

Care dintre cele doua e plauzibila, asta in cazul in care nu exista o a treia explicatie :D?

1 din 2
1

‹‹ Recover deleted folder      Nou venit. ››