Ahhhmmmm…...adik doar pt Bucuresti deocamdata…..niste baieti de pe site-u cu pricina http://www.automarket.ro/stiri/google-pregateste-street-view-pentru-bucuresti-15800.html au gasit masinutza aceasta in capitala si au facut poze dupa care au search-uit treaba si au aflat marea veste. Am deschis topicu asta pt ca ne intereseaza si pe noi, avand in vedere ca o sa bage acest street view in viitoarele versiuni de Google Maps de pe iPhone, si se pare ca suntem bagati in seama. Sper ca v-am bucurat cat de cat :D
pai banuiesc ca o sa de rezolve si treaba asta daca fac street view pt Buc….macar pt Bucuresti deocamdata…deci este o dubla veste buna! Pe urma restul de orase.
Ahhhmmmm…...adik doar pt Bucuresti deocamdata…..niste baieti de pe site-u cu pricina http://www.automarket.ro/stiri/google-pregateste-street-view-pentru-bucuresti-15800.html au gasit masinutza aceasta in capitala si au facut poze dupa care au search-uit treaba si au aflat marea veste. Am deschis topicu asta pt ca ne intereseaza si pe noi, avand in vedere ca o sa bage acest street view in viitoarele versiuni de Google Maps de pe iPhone, si se pare ca suntem bagati in seama. Sper ca v-am bucurat cat de cat :D
Deci… s-a mai discutat, “ştirea” e aceeaşi, fără alte noutăţi.
“Ştirea” din link-ul indicat de tine este din Octombrie 2008
Am ramas paff. Marile orașe au street view. In sfârșit, putem zice. Am trăit sa o vad si pe asta. Mai iTunes Store si Apple Store lipseste si ma declar mulțumit… For now…
Ba eu mai vreau sa integreze in Maps si transportul public, cum am vazut ca e in alte tari: parca te ia de mana si te duce prin oras cu troleul.
Dar banuiesc ca RATB-ul sucheaza…
cu ce (de fapt prin ce metoda) or blura numerele de la masini? Stiu ca nu sta nimeni manual. Voi aveti vreo idee ?
Ori sta poporul chinez si blureaza la greu, ori or avea vreun program de front/back car recognition. Btw, blureaza si moacele oamenilor, sa nu te vada nevasta cu amanta in fața molului.
pai la fel cum au si camerele politiei recunoastere automata a numerelor. si iphoto a fetelor. inveti masina si validezi rezultatele la primele 100k de operatii si apoi devine mai buna ca ochiul uman. si unde nu e blurat, exista adresa unde poti cere sa-ti stearga.