Nou venit.
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: București
Macuser din: 26.10.08

Sunt noul posesorul al unui iMac 24”. Pana acum am utilizat Windows (16 ani). Trecerea a fost determinata de achizitionarea in urma cu 10 luni al unui iPhone (de care am fost entuziasmat). Astept din partea voastra sfaturi utile.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
alexrachita - 26 Octombrie 2008 07:18 PM

Sunt noul posesorul al unui iMac 24”. Pana acum am utilizat Windows (16 ani). Trecerea a fost determinata de achizitionarea in urma cu 10 luni al unui iPhone (de care am fost entuziasmat). Astept din partea voastra sfaturi utile.

ca tine sunt și cu siguranță vor mai fi. plecând de la premiza că fiecare are de învățat de la fiecare… dedică ceva timp studiului acestui forum. te asigur că sunt deja răspunsuri la întrebările pe care le vei pune peste o lună.

bine ai venit!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: București
Macuser din: 26.10.08

Iti multumesc pentru incurajari. Dar nu stiu de unde sa incep. In ceea ce priveste iPhone-ul, am parcurs intreg forum-ul pentru a ma familiariza.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08
alexrachita - 26 Octombrie 2008 08:08 PM

Iti multumesc pentru incurajari. Dar nu stiu de unde sa incep. In ceea ce priveste iPhone-ul, am parcurs intreg forum-ul pentru a ma familiariza.

Salut și bine ai venit! Nici eu nu sînt un utilizator vechi de mac (am vreo 3 luni vechime), insă mi-aș permite să te sfătuiesc mai întîi de toate să repari permisiile, să updatezi mac-ul, iar apoi să repari permisiile din nou, dacă nu ai făcut deja acest lucru.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 20.09.08

Pai de ce sa repare permisiunile daca-i nou?!1

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08
Apple Shaker - 26 Octombrie 2008 10:07 PM

Pai de ce sa repare permisiunile daca-i nou?!1

Așa m-au sfătuit și pe mine veteranii.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

AppleShaker, citeste mai intii WIKI. Pe scurt, inainte si dupa fiecare update! Restul cum spuneam, in WIKI!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 20.09.08

era o intrebare nu o afirmatie smile adica nu stiam de ce e nevoie sa repare permisiunile daca e nou

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu, fireste. Pe un sistem, chiar nou, daca faci un update, e bine sa faci chestia asta. E bine si dupa un crash. Daca un program s-a blocat de multe ori. Daca a trebuit sa dai restart pentru ca a devenit neresponsiv. Daca ceva nu merge ca lumea sau te trezesti lipsit de anumite drepturi etc.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Bine ai venit. Pentru ce-l folosesti?

Semnătură 

Mcintoshing…

‹‹ Google Maps in Bucuresti      Paypal Romania ››