2 din 2
2
nu se mai deschide iTunes
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Uite așa Mac OS X ajunge ca Windows-ul, din cauza unor porcării de programe INUTILE, cum ar fi Clean App sau alte “dezinstalatoare” dintr-astea. Nu e nevoie de ele.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08
Tudor - 27 Octombrie 2008 03:50 PM

Uite așa Mac OS X ajunge ca Windows-ul, din cauza unor porcării de programe INUTILE, cum ar fi Clean App sau alte “dezinstalatoare” dintr-astea. Nu e nevoie de ele.

Nu știu ce să zic, eu cred că e vina mea totuși.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dacă nu te încurcai cu CleanApp, ai fi șters programul cu pricina printr-un simplu Delete și era de-ajuns. De 20+ de ani așa se dezinstalează 99,9% din programele Mac.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
Tudor - 27 Octombrie 2008 03:50 PM

Nu, draga Tudore.
Din cauza unor aplicatii imbecile care instaleaza te miri unde, care ascund setari si capcane unde nici cu gindul nu gindesti… Din cauza asta au aparut dezinstaller-e!
Ai incercat, oare, vreodata, o reinstalare de Adobe CS3, dupa ce ai dilit trialul? Nu? Inseamna ca părul tau mai e inca negru!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Iarule, singurele aplicații care ar putea cauza probleme la dezinstalare sunt cele care-și vâră extensii de kernel prin locuri foarte foarte private ale sistemului de operare. Acestea sunt însă destul de puține. Adobe CS3 e mic copil, ți-l dezinstalez manual în doi timpi și trei mișcări. Iar CS4 are uninstaller pentru fiecare program în parte.

Dezinstalatoarele astea de acum imi aduc aminte de un program din vremea Windows 95, parca CleanSweep se numea. Odată am încercat să dezinstalez CorelDraw cu el, iar deșteptul vroia să șteargă inclusiv fișierele create cu CorelDraw! Adică toată munca mea!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

smile He he, am dezinstalat si eu CS3. Dar a trebuit sa ma prind ce si cum facea! Pentru un user obisnuit, se lasa cu reinstalare de sistem.
Nu vorbim de hîrşîiţii într-ale macului.
Dar, pe scurt, buna şi luminoasa tradiţie apple a fost părăsită pentru un stil Windows like!
Însă trebuie spus că 95% din aplicaţiile de mac se şterg prin simplă aruncare!

2 din 2
2