Salut baieti!
E primul meu post pe acest forum pe care am incercat si in mare parte l-am citit pe tot ,dar nu am reusit sa dau de o problema asemanatoare cu a mea!
Am luat in urma cu citeva zile un iPhone 3G 8Gb cu firmware 2.1 de la orange ,nu l-am modificat absolut deloc(jailbreak-uit) si am observat ca am o problema cu toucscreenul in sensul ca nu raspunde intotdeauna la comenzi-ingheata-!Ceea ce am pus pe el sint doar aplicatii de la ApStore(cro mag,WorldView,RhinoBall,iFish,R.Thunder,DiscoverWiFi,iPint,iTalk).
Il protejez cu un Invisible iShield insa problema era si dinainte de a cumpara si de a aplica IShield!
Aceasta problema sa fie de la soft sau pur si simplu e ceva in neregula cu displayul?
A mai avut cineva problema mea si daca da cum s-a rezolvat?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si pentru cele 2 minute acordate citirii acestui post!
eu am un ifone 3g 16Gb cu turbosim..totul ok..fac jailbreak pun cydia si cand setez ceva in winterboard imi muta toate iconitele si nu mai merge aplicatia phone. fac restore in itunes, setez ca nou iphone, fac jailbreak iar…a doua zi aceeasi problema…acum i-am facut restore iar dar fara jailbreak si nu mai da erori, dar vreau cydia neaparat si nush cum sa ii rezolv problema. daca stie cineva pls help! multumesc
Salutare, am observat de curand ca ar fii o noua problema legata de iPhone’ul meu si nu numai sau de soft 2.1, buba este ca mi-a dat freeze telefonu de 2ori in aceeasi zi fara nici un motiv. Am scos iPhone’ul din buzunar dupa care am apasat home button si nu s-a intamplat nimic am crezut initial ca e bateria moarta dar era spre full, nici o sansa si cu power, doar le reset a raspuns. A revenit la normal toate bune, totul era in regula functiona normal, la un interval de 2 ore aproximativ aceeasi buba am patit-o, tot cu resetul am rezolvat-o. De aproximativ 2 zile nu am mai patit, asta repet de 2 ori s-a intamplat. Am intrebat in stanga si-n dreapta si am primit raspuns ca si altii au patit buba asta tot pe softu asta…nici unul nu a stiut concret si exact care ar fii eroarea si de unde. Am zis sa mai astept pana apare softul nou, sa nu ma duc cu el la garantie ca nu are rost daca au mai patit si altii aceeasi treaba, sper sa nu fie defect din fabrica si sa fie unul legat de soft. Un raspuns daca se poate de la cei care au mai patit sau de la cei care stiu exact despre ce este vorba. Multzam fain !
daca nu ai tel de la orange sa nu ii faci upgrade la 2.2 ca te alegi cu o caramida scumpa. ii face si upgrade la baseband si turbosimul e degeaba. nu o sa mai mearga si nici nu poti sa ii faci downgrade la 2.1. Succesuri!
daca nu ai tel de la orange sa nu ii faci upgrade la 2.2 ca te alegi cu o caramida scumpa. ii face si upgrade la baseband si turbosimul e degeaba. nu o sa mai mearga si nici nu poti sa ii faci downgrade la 2.1. Succesuri!
Salut baieti!
E primul meu post pe acest forum pe care am incercat si in mare parte l-am citit pe tot ,dar nu am reusit sa dau de o problema asemanatoare cu a mea!
Am luat in urma cu citeva zile un iPhone 3G 8Gb cu firmware 2.1 de la orange ,nu l-am modificat absolut deloc(jailbreak-uit) si am observat ca am o problema cu toucscreenul in sensul ca nu raspunde intotdeauna la comenzi-ingheata-!Ceea ce am pus pe el sint doar aplicatii de la ApStore(cro mag,WorldView,RhinoBall,iFish,R.Thunder,DiscoverWiFi,iPint,iTalk).
Il protejez cu un Invisible iShield insa problema era si dinainte de a cumpara si de a aplica IShield!
Aceasta problema sa fie de la soft sau pur si simplu e ceva in neregula cu displayul?
A mai avut cineva problema mea si daca da cum s-a rezolvat?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si pentru cele 2 minute acordate citirii acestui post!
Incearca sa ii dai un restart. Daca face tot asa eu zic ca e o problema cu display-ul si trebuie sa te duci la Orange.
Nevrozel merci pentru raspuns!
Am fost la Orange si le-am expus problema ...Raspunsul lor a fost ca s-ar putea ca problema sa fie de la aplicatiile instalate si ca ar fi bine ca sa indepartez toate aplicatiile si daca problema persista sa il aduc pentru a-l trimite la Apple Bucuresti!Nu am dezinstalat nici o aplicatie caci am asteptat noul soft 2.2!
Daca problema reapare atunci il duc la Orange dar fara sa dezinstalez vreo aplicatie caci nu mi se pare normal ca “gol” sa mearga si cu citeva aplicatii pe el sa dea rateuri!
Multumesc inca o data pentru raspuns!
Imposibil sa fie de la aplicatii. Nu am auzit asa ceva niciodata, cu atat mai mult pe un telefon “original”. Vezi cu 2.2 cum se comporta. Si nu ii lasa pe cei de la Orange sa te abureasca, nu sunt cine stie ce priceputi.
In ceea ce priveste problema mea (inghetatul touchscreen-ului) se pare ca s-a rezolvat odata cu updatarea softului!Acum se pare ca nu mai am nici o problema!:)))
daca e luat de la orange fai update 2.2,tin minte ca si mie imi facea la fel la 2.1 cand dadeam la contacts si anuite aplicatii,plus safari multe crash-uri….
ii dadeam cate un restore…acum la 2.2 se comporta mai bine.