Paypal Romania
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Arad
Macuser din: 02.05.08

Salut,

As vrea sa-mi fac un cont de paypal si nu stiu care banca sa o aleg. Eu am 2 conturi la Banca Transilvania, unul de pers. fizica si unul de pers. juridica, si mi-ar fi extrem de confortabil sa fac si paypal-ul la ei (daca se poate). Am incercat si internet banking tot cu Transilvania, vazand cu stupoare sa nu functioneaza pe mac (asta dupa ce am asteptat 2 saptamani dupa serviciul lor)!
Cine stie ce si cum cu paypal in Romania?

Multumesc mult :D

PS: Nu stiu daca am postat anuntul in categoria buna, dar mi s-a parut cea mai apropiata varianta de discutie generala smile

Semnătură 

How do you like them ‘s?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Greeeu cu search-ul. Greu.
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/9569/
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/4726/

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, dar aproape tot timpul pe drumuri.
Macuser din: 01.04.07

Iti faci un card mastercard (le spui celor de la banca ca vrei sa faci plati si tranzactii pe net si in afara tarii, si vor sti ei despre ce este vorba) la Transilvania si dupa aceea te duci pe pagina lui pay pal si iti faci cont (restul e rutina). Functioneaza.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Internet Banking-ul de la Raiffeisen merge şi pe Mac. La Paypal ca să retragi bani din cont ai nevoie de card VISA. Pentru trimis bani merge şi Mastercard.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: Arad
Macuser din: 02.05.08

asta ma interesa! nu pot scoate bani din cont, adica nu pot fi platit decat cu un card visa? ok. multumesc mult de informatii smile

Semnătură 

How do you like them ‘s?