2 din 2
2
Crossover moca….
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06
Xanthrax - 28 Octombrie 2008 05:19 PM

Si la mine a mers, cu gmail. A intrat doar in junk. Banuiesc ca daca am serialul, voi putea mai tarziu, dupa ce se desfunda serverul lor sa downlaodez si aplicatia.

man, offtopic: vad la inbox yahoo. cum ai facut? stiu ca nu merge cu Mail.app

ontopic: vezi ca aplicatia se poate downloada in varinata demo tot de pe aceeasi pagina initiala (care nu merge). presupun ca dupa te inregistrezi cu serialul primit.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 18.10.06

Au pus acum, in loc de varianta demo, varianta full, fara cod.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Alex Toderascu - 28 Octombrie 2008 07:10 PM

Alex, ai incercat sa instalezi? ca din cate inteleg din informatia de dupa download, tot trebuie codul ca sa unlock. Eu nu pot testa ca-s la munca si aici am doar clone ale lui Mr. Gates. :(. Si nici Mac-ul nu l-am luat cu mine…

Semnătură 

.macfreak!
iPhone 6+/64G
iPod Video 60G 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07
dexxter - 28 Octombrie 2008 05:37 PM

unele conturi yahoo (ex. yahoo.co.uk, singapore, hong-kong, india) au pe gratis optiunea POP3. in alte tari, trebuie sa cumperi “mail plus” ca sa poti face POP3/IMAP(?).
sau foloseste un program ce forwardeaza mailurile din yahoo, hotmail, etc. intr-un inbox local…

[ Modificat: 28 Octombrie 2008 09:05 PM de ovis ]

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 04.10.07
dexxter - 28 Octombrie 2008 08:12 PM

Alex, ai incercat sa instalezi? ca din cate inteleg din informatia de dupa download, tot trebuie codul ca sa unlock. Eu nu pot testa ca-s la munca si aici am doar clone ale lui Mr. Gates. :(. Si nici Mac-ul nu l-am luat cu mine…

pentru varianta unlocked nu mai trebuie nici un cod.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

f tare, multumesc; cum spuneam nu am apucat inca sa testez…

Semnătură 

.macfreak!
iPhone 6+/64G
iPod Video 60G 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dexxter - 28 Octombrie 2008 08:12 PM

Nu am incercat ca si eu eram la munca si nu aveam mac-ul la mine…:( Doar am downloadat ce era pe acolo(inclusiv cele de linux) si am sa le testez maine…

Off:@dexxter: ai rezolvat pana la urma acasa cu reteaua?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am testat acum….intr-adevar merge fara sa ceara niciun cod de activare.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Cel mai mult l-as fi vrut pentru Yahoo Messenger, care nu merge :(. Stiu ca exista Adium si Yahoo Messenger for Mac, dar nici unul nu are feature set-ul complet Y!m de Windows.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Imi scapa mie ceva. Cu siguranta imi scapa ceva. Macuserii romani se bucura ca un program e gratis. Adica il pot avea “cu licenta”. Diferenta asta e colosala. Dar mie imi scapa de ce. Pana ieri puteai sa iei programul, un serial de pe net si sa-l folosesti, cu frica. Azi faci un download si esti protejat. De cine? In Romania licentele de software n-au nici o valoare in fata celor care le controleaza decat daca sunt insotite de factura fiscala, “nu de pe net”, pe numele/CUI-ul blabla…
Daca vrei sa ai constiinta impacata cumperi softul. Programatorii castiga un ban. Daca romanul vrea sa fie cu constiinta impacata, fura soft de zeci de mii de dolari, chiar daca poate inlocui pentru ce face un PS CS4 cu un Pixelmator, iar o data pe an ia un soft gratis, care in rest nu e gratis si-si zice cu mandrie: “uite, am softul asta cu licenta”.

Maine o sa apara versiunea 8.0 care are o sa aiba in plus suport pentru alte o mie de programe, installerul mai rapid, accelerare 3D de tip blabla… Si multi dintre useri o sa foloseasca la checkout optiunea de upgrade de la 7.1.0, mai ieftina cu 5 dolari. Pentru ca userii aia nu sunt romani. Romanul o sa ia versiunea noua tot de pe torente. Sau mie imi scapa ceva. Da, cred ca imi scapa ceva.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member

pai ce-ti lipseste? ai voice, ai si webcam…???
@Alex, nu am rezolvat!!!

Semnătură 

.macfreak!
iPhone 6+/64G
iPod Video 60G 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 14.01.08

Salutare tuturor ,

Rasfoind mai devreme siteurile de stiri din lumea linux din Romania am dat ogeana si pe http://www.mylro.org unde o stire mi-a sarit imediat in ochi , stire conform careia cei de la codewavers ( producatorii celor doua programe din titlu ) au lasat azi la download free softurile lor ( atat variantelede linux cat si cele de mac ).
Trebuie numai sa trimiteti adresa dvs de mail catre ei si sa asteptati serialul din partea lor.

Linkul de download este :

http://down.codeweavers.com/

Stirea o gasiti aici :

http://www.mylro.org/content/view/1389/1/

Cam tarziu , dar cum se zice , niciodata nu-i tarziu.

O seara buna

mergiuit de admin, care incepe sa se sature de butonul asta… :(

[ Modificat: 29 Octombrie 2008 03:57 AM de Administrator ]
 Semnătură 

iPOD 3’rd gen 4GB
eMAC 17”  G4 1Ghz , 1GB RAM , 32 video Ram Ati 7500 , HDD 120 GB Samsung , MAC OS X 10.4.11 Tiger
PowerBook G4 1,5Ghz , 1,25 GB RAM , 60 GB HDD , DVD combo , GeForce FX Go 5200
iPOD Nano 3rd gen 4GB
iPOD Touch 2g 8GB
Pocket PC HP 2190B
Pocket PC HP IPAQ RX1950
EEEPC 701

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 14.01.08

Scuze , nu am vazut ca a mai aparut inca un topic si nici nu am cautat.
Acum am deschis laptopul si am intrat la rasfoit stirile iar primul impuls a fost sa dau pe forum.

Sorry !!!

Semnătură 

iPOD 3’rd gen 4GB
eMAC 17”  G4 1Ghz , 1GB RAM , 32 video Ram Ati 7500 , HDD 120 GB Samsung , MAC OS X 10.4.11 Tiger
PowerBook G4 1,5Ghz , 1,25 GB RAM , 60 GB HDD , DVD combo , GeForce FX Go 5200
iPOD Nano 3rd gen 4GB
iPOD Touch 2g 8GB
Pocket PC HP 2190B
Pocket PC HP IPAQ RX1950
EEEPC 701

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
dexxter - 28 Octombrie 2008 05:37 PM

ontopic: vezi ca aplicatia se poate downloada in varinata demo tot de pe aceeasi pagina initiala (care nu merge). presupun ca dupa te inregistrezi cu serialul primit.

offtopic: S-a mai spus pe acest forum. Daca iti faci cont pe yahoo.co.uk sau pe yahoo.de ai suport pentru pop3 / smtp, deci poti sa-l configurezi pe Apple Mail moca. Cu cont pe yahoo.com nu poti. Dar de abia merge, uneori trimisul de emailuri face figuri. Pastreaza contul de yahoo doar pentru Messenger si spamuri tongue rolleye . Fa-ti cont pe gmail sau pe aol care merg frumos cu IMAP si directioneaza incet pe toti corespondentii tai spre aceste conturi. Nu vei fi dezamagit. Daca ai cont pe AOL pti sa-ti faci si un cont in iChat.

ontopic: Cred ca am pierdut spotul cu Crossover. Pagina nu mai da decat versiunea standard demo. Am serialul de la ei, care corespunde cu adresa mea de email, deci poate cineva sa puna produsul pe http://www.mediafire.com. Nu cred ca este o ilegalitate. Daca este dati-mi peste gura.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

2 din 2
2