1 din 10
1
Ce sanse am sa folosesc un program de XP pe un MacOS??
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.10.05

Am si eu o intrebare pentru voi: din cauza pasiunii mele pentru powerbook as vrea sa achizitionez unul, dar eu depinde financiar de cateva programe ce functioneaza in XP. Momentan folosesc un laptop Dell D610 de care sunt foarte multumit din cauza autonomiei bune, il pot folosi o zi intreaba pe bateria fara nici o problema. Mai exact ma ocup de tuning de motoare si am nevoie de ceva foarte stabil, ce nu se blocheaza sau intrerupe in timpul scrierii unui ECU. Credeti ca am vreo sansa sa folosesc un Powerbook in acest domeniu, avand in vedere ca softurile respective merg numai in win?
De am nevoie de un mac: pentru ca in timpul liber ma ocup de site-uri si folosesc destul de des photoshop, poze, filme etc si sunt sigura ca powerbook mi-ar fi de folos aici.

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05

citeste asta

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/1427/

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Doc - 12 Aprilie 2006 04:52 AM

Am si eu o intrebare pentru voi: din cauza pasiunii mele pentru powerbook as vrea sa achizitionez unul, dar eu depinde financiar de cateva programe ce functioneaza in XP. Momentan folosesc un laptop Dell D610 de care sunt foarte multumit din cauza autonomiei bune, il pot folosi o zi intreaba pe bateria fara nici o problema. Mai exact ma ocup de tuning de motoare si am nevoie de ceva foarte stabil, ce nu se blocheaza sau intrerupe in timpul scrierii unui ECU. Credeti ca am vreo sansa sa folosesc un Powerbook in acest domeniu, avand in vedere ca softurile respective merg numai in win?
De am nevoie de un mac: pentru ca in timpul liber ma ocup de site-uri si folosesc destul de des photoshop, poze, filme etc si sunt sigura ca powerbook mi-ar fi de folos aici.

Ceea ce vrei tu se muleaza cel mai bine pe noua generatie de mac intel inside, deci MacBook Pro ar fi indicat, deoarece poti rula MAC OS X si WinXP nativ, nu emulat.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

PowerBook-ul nu poate rula programe Windows decat in emulare, adica de vreo cateva ori mai lent decat un Windows XP nativ. Pe noile MacBook Pro poti instala Windows, deci programele pt. tuning vor functiona fara probleme, dar daca folosesti ceva dispozitive periferice legate la laptop atunci cand faci tuning, verifica daca MacBook Pro are porturile necesare.

Aa, si vezi ca bateria la MacBook Pro nu tine decat vreo 3 - 3,5 ore, in functionare continua. Cum te tine Dell-ul toata ziua?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

baterie toata ziua? sta mai mult pe sleep sa inteleg…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cu baterie aditionala, cica ajunga pana la vreo 9 ore. Zice aici

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Pai in principiu la Dell ia trebuie sa tina 3.5-4h, dara eu il folosesc exclusiv pentru scrieri de ECU si mail prin zapp. Folosesc doar porturile USB, deci nu am nevoie de serial sau alte porturi ce nu sunt pe Mac. Singura chestie de care am nevoie este sa indice corect cat tine bateria si sa fie stabil, sa nu ma trezesc ca intrerupe scrierea din nu stiu ce motiv.
Daca nu reusesc sa ii dau de cap, cre ca v-a trebui sa cumpar separat un alt laptop mai slab si ieftin, pe langa Mac, pentru al folosii exclusiv doar pentru tuning.

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nu bateria este problema ta; asta se rezolva asa

problema este softul pe care vrei sa-l folosesti pe mac - care va functiona numai intr-un mediu emulat, deci mai incet decit pe un pc….

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Softul pe care il folosesc merge si pe un P2 sau P3 fara probleme. De asemenea poate rula si in Win98. Din cate vad toti recomanda un Mac Pro, dar pana acum nu am vazut nimic concret de rularea a 2 sisteme de operare pe el. Daca s-ar putea realiza asa ceva,nici nu as mai sta pe ganduri. Ziua sa folosesc WinXp si seara acasa MacOs.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

pe linga linkul de la calimac, ai rabdare si citeste si aici: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/1455/

desi poate parea greu, uneori pasiunea poate invinge obstacolele wink

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Doc - 12 Aprilie 2006 02:40 PM

Din cate vad toti recomanda un Mac Pro, dar pana acum nu am vazut nimic concret de rularea a 2 sisteme de operare pe el.

Ce vrei mai concret decat Boot Camp, de la Apple???

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Pare promitator. Are cineva asa ceva instalat? As vrea totusi sa testez inainte de a cumpara un mac pro. Ma poate ajuta cineva?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator

urmareste forumul asta: trebuie sa se intimple curind… wink

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

Am vazut ca majoritea au IMAC, dar nu prea ma ajuta ca as vrea sa testez si pe masina direct.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05
dacuBurebista - 12 Aprilie 2006 02:37 PM

nu bateria este problema ta; asta se rezolva asa

Totusi s-ar putea sa fie si bateria o problema, ca eu n-am vazut inca nici un adaptor cu mag safe pt masina.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

Pai nici pentru Dell nu am adaptor de masina, iar daca bateria la MacPro tine 3.5h si poate sa faca un suspend instantaneu, eu zic ca este destul de bine.

Semnătură 

1 din 10
1

‹‹ Albastru de furie      Invitatie Creative Day ››