Oho ce de s-a scris in lipsa mea pe aici.Este adevarat un macbook pro ar face senzatie oriunde m-as duce cu el. Au fost mai multe motive pentru care am optat pentru macbook, dar avand in vedere ca am dat o caruta de bani pe el aveam pretentia sa fie aproape perfect.Aveam in schimb nevoie si de a rula un program ce merge exclusiv sub XP, care de altfel mergea ok, dar vroiam sa folosesc in rest doar MacOSx.
Da dar acum deja are macbook pro, ce sa mai faca, oricum rau nu poate sa-i para ca pana la urma macbook are display mai mic si cipset video intel 950 asa ca eu zic ca update-urile viitoare o sa-i rezolve toate problemele si o sa fie super multumit de el
Sorry nu stiam ca la dat inapoi. Atunci poate sa se considure norocos, ca aacum la aceasi bani poate sa-si ia revizia a doua la macbook pro si are si proc de 2 ghz si are si glossy screen
Asa e. Trebuie, totusi, mentionat ca Apple de acum 15 ani producea niste calculatoare fara moarte! Am si acum un classic care functioneaza. Din pacate, pentru a cobori pretul, a dat liber si la calitatea de-a doua. Multe macuri dau rateuri hardware. Nasol. (Sigur, mult mai putin ca PC-urile, dar, comparativ cu macurile de odinioara, prea mult!)
Pai daca dau rateuri la modelele high-end nu prea este bine, la fel cum nici Mercedes nu mai este cea a fost odata. A devenit o masina obisnuita dar scumpa si plina de manele.
Pai daca dau rateuri la modelele high-end nu prea este bine, la fel cum nici Mercedes nu mai este cea a fost odata. A devenit o masina obisnuita dar scumpa si plina de manele.
Ce sa faci asta este economia de piata!!
Mai ales la o societate de consum!!
Trebuie sa ii dai tot timpul ceva nou care sa-i
fure ochii si nu in totdeauna este calitate!! (din pacate)