9 din 10
9
Ce sanse am sa folosesc un program de XP pe un MacOS??
  [ Ignoră ]   [ # 121 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.10.05

Oho ce de s-a scris in lipsa mea pe aici.Este adevarat un macbook pro ar face senzatie oriunde m-as duce cu el. Au fost mai multe motive pentru care am optat pentru macbook, dar avand in vedere ca am dat o caruta de bani pe el aveam pretentia sa fie aproape perfect.Aveam in schimb nevoie si de a rula un program ce merge exclusiv sub XP, care de altfel mergea ok, dar vroiam sa folosesc in rest doar MacOSx.

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 122 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Da, OSX e vis fata de XP. Un singur program in XP merge…te iertam. smile

[ Ignoră ]   [ # 123 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.02.06

Doc…Eu sunt nou in ale Mac-ului..smile Dar te-ai uitat la “Pimp my ride” sa vezi ce calculator folosesc aia ? Un Ibook smile.

Semnătură 

Doi crocodili taiau benzina sub o usa…La un momentdat apare un stol de iepurasi care intreaba…Cat e ceasul?

[ Ignoră ]   [ # 124 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Doc… acum ai posibilitatea sa-ti iei un MacBook (nu Pro), mai ieftin si suficient de performant smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 125 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Da dar acum deja are macbook pro, ce sa mai faca, oricum rau nu poate sa-i para ca pana la urma macbook are display mai mic si cipset video intel 950 asa ca eu zic ca update-urile viitoare o sa-i rezolve toate problemele si o sa fie super multumit de el

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 126 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu are MacBook Pro, l-a dat inapoi. Se vede si in semnatura… a trecut pe Dell.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 127 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Sorry nu stiam ca la dat inapoi. Atunci poate sa se considure norocos, ca aacum la aceasi bani poate sa-si ia revizia a doua la macbook pro si are si proc de 2 ghz si are si glossy screen

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 128 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Threadul asta sta sa doboare toate recordurile de audienta pe site! Incredibil ce poate face asocierea XP, Macbook, probleme.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 129 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

noi am vorbit mult, iar omul care a vrut sa aiba un calculator apple, a ramas dezamagit….

[ Ignoră ]   [ # 130 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Asa e. Trebuie, totusi, mentionat ca Apple de acum 15 ani producea niste calculatoare fara moarte! Am si acum un classic care functioneaza. Din pacate, pentru a cobori pretul, a dat liber si la calitatea de-a doua. Multe macuri dau rateuri hardware. Nasol. (Sigur, mult mai putin ca PC-urile, dar, comparativ cu macurile de odinioara, prea mult!)

[ Ignoră ]   [ # 131 ]
RankRankRank
Member

Pai daca dau rateuri la modelele high-end nu prea este bine, la fel cum nici Mercedes nu mai este cea a fost odata. A devenit o masina obisnuita dar scumpa si plina de manele. wink

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb

[ Ignoră ]   [ # 132 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Deja un firmware update pentru MacBook Pro, posibil rezolvand si unele din troblemele pe care le-a avut si Doc.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 133 ]
RankRankRank
Member

Unde…ca firmware update am facut si eu, dar sunetul nu s-a potolit.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 134 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05
Doc - 19 Mai 2006 06:54 AM

Pai daca dau rateuri la modelele high-end nu prea este bine, la fel cum nici Mercedes nu mai este cea a fost odata. A devenit o masina obisnuita dar scumpa si plina de manele. wink

Ce sa faci asta este economia de piata!!

Mai ales la o societate de consum!!

Trebuie sa ii dai tot timpul ceva nou care sa-i
fure ochii si nu in totdeauna este calitate!! (din pacate)

hmmm

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 135 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

cum a mai spus și tudor mai devreme, lasa macbook pro, ia un macbok, poate nu face la fel dar arată la fel de bine…

9 din 10
9

‹‹ Albastru de furie      Invitatie Creative Day ››