2 din 10
2
Ce sanse am sa folosesc un program de XP pe un MacOS??
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ia-ti MacBook Pro, e super scula de masinarie.
Eu inca sunt ametit, ca am citit pe HardMac ca MBPurile sunt mai rapide chiar si decat Quadurile in Final Cut Pro (soft profi de editare video)...

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05

Te tzine bateria 1 zi daca lucrezi continuu?
Ca shi pe mine ma tzine o luna daca nu il folosesc!!

Si eu itzi zic sa itzi iei MacBookPro daca vrei unul portabil
Daca nu vrei neaparat portabil alege iMac ii mai ieftin cu
1000$ si mai bun!!

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.10.05

Pai deobicei stau cam 30 minute cu laptop-ul pe o masina timp in care fac citire/scriere in ECU si conectare la internet. Merg doar cu 4 masini pe zi, dar nu se stie cand mai apare si al 5 lea. E bine sa am siguranta, mai ales in domeniu asta.

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu stiu ce e aia ECU si cat de “processor intensive” este, dar o baterie noua te tine 3-3,5 ore.
Si vorba aia, se mai gaseste vreo priza prin preajma, in pauze…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

ECU este calculatorul unei masini si eu fac operatia de rescriere exact ca la biosul unui desktop. Deobicei nu am cum sa il mai conectez la priza decat seara, cand ajung acasa. Dar nu asta era intrebarea si problema mea, ci daca pot folosi un macpro in domeniul asta, avand in vedere ca softul cu care lucrez nu a fost conceput decat pentru microsoft si eu folosesc o interfata pe USB.

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Dacă interfața aia este emulată cu port virtual (adică software-ul crede că vede un RS232 și de fapt e USB)... nu prea cred că ai șanse să-ți meargă.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

MacBookPro
suporta instalarea Windowsului Nativ => potzi instala si
Programul tau pe el cu sigurantza!!
shi daca este pe USB itzi faci treaba linistit!!

Daca portul era RS232 sau portul paralel trebuia
sa cumperi ceva adaptor, ca macurile mai noi nu
au asa ceva.

Sunt shi alimentatoare pentru masina!!!!!!

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

Ok. Deci pana nu vad un windows XP instalat pe un macpro si nu testez aplicatia, nu iau aceasta decizie de a schimba PC-ul.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.10.05

si poate cei cu masina venim pe la tine pentru teste daca iti iei mac smile

...si daca se poate…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Doc - 13 Aprilie 2006 05:12 AM

Ok. Deci pana nu vad un windows XP instalat pe un macpro si nu testez aplicatia, nu iau aceasta decizie de a schimba PC-ul.

Nu e nevoie sa ai exact macbook pro ca sa vezi cum merge windows, este suficient sa vezi cum merge pe un imac g5 intel, deja intrat in tara de vreo luna, dar - intre timp - poate au intrat si macbook pro si macmini intel. Sincer sa fiu, nu stiu de ce ai nevoie de o bijuterie asa scumpa pt a seta soft-ul masinilor, decat daca vrei sa faci si altceva cu el.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member

Nu m-am gandit sa cumpar mac pro doar pentru a umbla cu el dupa mine si a seta masinile. Pentru asta e bun si un amarat de PC PIII. Dar vreau sa imi cumpar un mac pro si sa il folosesc cam la tot navigare, grafica, site-uri, muzica, filme, pentru a pastra date in siguranta si inclusiv pentru a modifica masinile. Pana acum indeplineste cu succes acest lucru un Dell generatie noua, cu doar 2.4kg si autonomie destul de buna. Nu pot sa ma plang de el sau de XP, dar intotdeauna exista loc de mai bine.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Doc - 13 Aprilie 2006 02:54 PM

Nu m-am gandit sa cumpar mac pro doar pentru a umbla cu el dupa mine si a seta masinile. Pentru asta e bun si un amarat de PC PIII. Dar vreau sa imi cumpar un mac pro si sa il folosesc cam la tot navigare, grafica, site-uri, muzica, filme, pentru a pastra date in siguranta si inclusiv pentru a modifica masinile. Pana acum indeplineste cu succes acest lucru un Dell generatie noua, cu doar 2.4kg si autonomie destul de buna. Nu pot sa ma plang de el sau de XP, dar intotdeauna exista loc de mai bine.

In acest caz, da, macbook pro este o solutie vast scoperitoare pt toate nevoile. Vast este si pretul, de altfel smile

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member

Pai pana nu fac test cu unul pe o masina sa vad eu ca pot face citirea / scrierea unui ECU fara probleme, nu chiar o solutie. Scopul acestui topic este de a afla cu siguranta ca pot utiliza un MacPro in acest domeniu. Din pacate pana acum nu prea am vazut sa foloseasca cineva un G4, dar de cand cu aparitia lui MacPro Intel s-ar sa inceapa o noua era.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member

Dacă pe Dell foloseşti un port USB să-ţi faci treaba, atunci pe MacBookPro cu Windows XP trebuie să meargă exact la fel, prin USB. Nu văd nici un motiv de problemă. Dar e bine să testezi înainte smile

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

da dar daca vreti sa puneti pe un intel treaba cu xp-ul trebuie sa aveti grija pentru ca am instalat si eu unu si acum nu stiu cum sa il mai scot pentru ca nu ma lasa sa intru pe mac osx

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

2 din 10
2

‹‹ Albastru de furie      Invitatie Creative Day ››