5 din 10
5
Ce sanse am sa folosesc un program de XP pe un MacOS??
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05
Doc - 05 Mai 2006 02:56 AM

Am insa o chestie care ma deranjeaza la el: scoate un zgomot / tiuit deranjant.

Read carefully, primu’ mesaj:

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/682/P30/

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.10.05

Am citit cat de cat pe acolo, dar nu am inteles daca este o rezolvare sau nu. Parerile sunt impartite.

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

fa-ti o copie de siguranta, si incearca…

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Doc - 05 Mai 2006 03:54 PM

- unde este tasta de DELETE?

Delete dreapta: fn+Backspace

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRank
Member

Pana acum toate bune si frumoase cu macbook-ul meu. Astazi l-am folosit cu programul de care va spuneam, cel care mergea doar in XP. Am avut de scris doua ECU la masini si nu am avut nici cea mai mica problema. Nu mare le-a fost mirarea clientilor cand am scos din geanta un MAC si pe care rula XP. :D

O intrebare: cine ma poate ajuta cu ceva soft?

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 28.02.06

am eu macbook pro, tiuie, dar ma deranjeaza foarte rar (noaptea, in pat), cand inchid un core cu CHUD tools

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Doc - 06 Mai 2006 11:26 PM

nu am avut nici cea mai mica problema.
O intrebare: cine ma poate ajuta cu ceva soft?

Bravo, imi pare bine!
Cat despre soft, e plin netu’ de el. Poti si sa ceri pe privat inainte de intalnirile lunare smile

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

ps: nu avem soft de pc LOL

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRank
Member

Lasa bre ca nu de PC am cerut…normal ca pe privat se vor intampla toate. Aici am pus intrebarea nevinovata. wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRank
Member

Sa va spun ultimele noutati: noul meu Macbook Pro se afla la service si maine voi primi altul nou-nout. Am fost astazi la MacGallery sa le spun de acel bazait ce vine de sub tastatura si mi-am spus ca il mi-l schimba. Maine ma duc sa ridic noul macbook. Sper sa am norocul sa fie alta revizie si sa nu mai aiba acelasi bazait. Nu de alta, dar este destul de enervant seara cand stai si lucrezi in liniste.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

deci este o problema serioasă cu bâzâitul ăla?

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRank
Member

Pentru mine da avand in vedere pretul. Daca dadeam 500-800 euro si il cumparam din CORA nu ma mai plangeam, dar am cumparat un MAC care trebuie sa fie impecabil la banii astia.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

De acord, la pretul macurilor, e normal ca macuser sa ai si pretentii.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRank
Member

Bineinteles..testat alt macbook si acelasi bazait. :(( A ramas ca eu sa iau o decizie: astept o noua revizie, caz in care mi-l schimba daca am grija de actualul (daca nu il zgarii), mi-l repara daca apare rezolvarea (nu ma incanta chiar deloc) sau imi iau banii inapoi (ca alta solutie nu vad). Voi ce ziceti?
Eu tind spre a 3 a solutie. Primele sunt cu dus-intors si pe banii mei.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Eu zic sa uiti de solutia cu banii inapoi ca nu merita. MacBook Pro este unul dintre cele mai tari laptopuri de pe piata si tu vrei sa il dai?! Serios acum, lasa in pace bazaitul ala. Cred ca e vorba si de auto sugestie. Parerea mea este sa il tii si daca cei de la MacGallery ti-au promis ca o sa ti-l schimbe la o noua varianta a aceleiasi revizii e totul ok. Ii mai contactezi peste ceva timp. Asta pentru ca Apple face mereu upgrades silentioase (fara fanfara) la aceiasi revizie pentru a repara anumite probleme. Deci la un moment dat si MacGallery o sa inceapa sa primeasca versiuni mai noi chiar daca ei poate nu o sa stie smile. So gandeste-te bine inainte. Este un super computer!

5 din 10
5

‹‹ Albastru de furie      Invitatie Creative Day ››