6 din 10
6
Ce sanse am sa folosesc un program de XP pe un MacOS??
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

In mod evident e un bazait care va dispare cu un viitor firmware upgrade (nu se aude in XP). Nu stiu ce ti-ar schimba daca ti-ar schimba, dar esti si acoperit si de o “garantie” viitoare (pune-i sa-ti dea in scris) sau schimb cu un revision viitor.

Eu la vechiul meu ASUS nu m-am plans ca facea ca avionu, si nu stiu cat de mult e considerat defect un bazait. Evident, e Apple, deci astepti altceva de la el.

In concluzie, nu da Apple pe PCul de pe gard! Eu nu l-as da. N-ai apucat sa descoperi puterea OS X in full, ca nici tu nu l-ai mai da…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05
huk - 09 Mai 2006 09:20 PM

In mod evident e un bazait care va dispare cu un viitor firmware upgrade (nu se aude in XP). Nu stiu ce ti-ar schimba daca ti-ar schimba, dar esti si acoperit si de o “garantie” viitoare (pune-i sa-ti dea in scris) sau schimb cu un revision viitor.

Nu ii schimba nimeni laptopul cu o alta revizie pentru ca e alt computer cu alta configuratie. Atentie la exprimare. smile

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
nevrozel - 09 Mai 2006 09:34 PM

Atentie la exprimare. smile

Pai era varianta 1 din dilema lui DOC:

o decizie: astept o noua revizie, caz in care mi-l schimba daca am grija de actualul (daca nu il zgarii)

Ca regula generala nu se face, stiu, dar daca i-au promis, eventual in scris, cum am recomandat…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Poate nu a stiut cum sa se exprime sau nu a inteles bine. Nu cred eu ca iti schimba cineva computerul cu o noua revizie fara nici un ban. Nu e relevant pentru firma respectiva. Pierde bani.

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Revizie = aceeaşi configuraţie, dar cu versiuni modificate ale unor componente interne. Cu cât e mai nouă revizia, cu atât şansele ca bugurile să se fi reparat sunt mai mari. Până acum, MacBook Pro a ajuns la revizia D. Asta se poate verifica (aproximativ) după numărul serial. Dacă începe cu W8612 sau W8613, atunci ai revizia cea mai recentă. Dacă nu, atunci insistă să-ţi aducă unul mai nou.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si cand apare un nou MacBook Pro cu procesor mai rapid de ex cum numesti? Un nou model? Tot netul spune revizie.

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ăla ar trebui să fie model nou. Versiunile minore, la care se schimbă doar o componentă dar configuraţia este aceeaşi, se numesc revizii: Rev.B, Rev.C. Eu aşa ştiu.
Ex.: MacBook Pro, modelul de 2,16 GHz, Rev. C

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 31.10.05

Momentan nu s-a luat nicio decizie astazi, dar maine este o noua zi si lumea s-a pus la munca. Vor cauta in depozit unul care sa fie o revizie recenta (mai exact o seria mai noua) cu care sa mi-l inlocuiasca. Sper sa gaseasca unul ca nici mie nu imi convina sa il dau inapoi, imi place mac-ul, dar nici nu vreau ca la o caruta de bani sa imi omoare creierul. Zicea cineva mai sus ca si asus-ul lui facea ca avionul, dar nu cred ca asus se compara cu un laptop de 2500 euro. Daca nu aveam pretenti nu luam mac si ma duceam in Cora sa iau o prastie de 25 mil.
Oricum mi-a placut ca nu au strambat din nas, cand le-am spus ca vreau sa imi dea banii inapoi daca nu se gasesti nici o solutie. Eu depind de laptop si banii ii castig de pe urma acestuia. Nu imi convine ca toata ziua sa stau prin service-uri si nici sa mut mereu datele. Ca sa imi pot lua acest macbook am renuntat la dell-ul pe care il aveam si in acest moment depinde numai de mac.
Inca nu se stie sigur care serii sunt bune si care nu, nici daca numai cele cu procesoare de 1.83Ghz au bazaitul. Oricum nu am bani de un 2.0 sau 2.13Ghz. Max as putea sa dau 100 euro in plus, dar nu 400euro. In ultima instanta ma gandesc si la o astfel de situatie, de a ma cauta putin de bani si la fel cei de la macgallery sa faca un discount pentru un macbook de 2.0 sau 2.13 care nu face bazaitul. Nu m-ar deranja daca ar avea tot 512Mb si 80Gb ca si cel de 1,83Ghz.
Este o situatie delicata, pe care doar apple o poate rezolva. Am inteles ca se discuta deja pentru aceasta schimbare a laptop-urilor cu probleme. Pe langa bazait,  macbook-ul are si o fluctuatie a luminozitatii display-ul care se observa doar seara, intr-o camera fara alte surse de lumina. Deci modelul pe care il am are cam toate cele 3 probleme descoperite de majoritatea userilor de mac, bazait, fluctuatie display si faptul ca se incinge rau.

Hai ca deja am spus prea multe. Sper ca maine voi rezolva impreuna cu cei de la macgallery situatia si eu voi ramana in continuare user mac.

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

De curiozitate, cu ce începe seria de la computerul tau (W____)? Dupa simptome pare sa fie unul dintre primele modele.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRank
Member

sn: W8613HB9VJO acum o sa ma uit si eu pe net sa vad exact care din serii este.

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Făcut în săptămâna a 13-a din 2006… e destul de recent, curios că are acele probleme…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Tare ciudat-a situatia nu ma asteptam sa aud de asa probleme la macbook pro, sincer sper sa iti rezolve intr-un fel problema, preferabil sa-ti dea altul.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRank
Member

Problema este ca nu are ce sa imi dea la schimb, pur si simplu toate din seria asta fac asa. Incerc astazi sa gasesc o solutie ce convine ambelor parti. Nici eu nu vreau sa renunt la macbook, dar nici cei de la macgallery. Nu au ei nicio vina si chiar incearca sa ma ajute. Acum 5 minute m-au sunat sa imi spuna ca au 2 laptop-uri in depozit si se vor duce sa le aduca pentru a le testa. Daca si acelea bazaie nu stiu ce altceva sa mai fac. Singura solutie este sa il dau inapoi si sa astept o revizie mai buna. Cel de 2.0Ghz este prea scump pentru mine, dar daca s-ar putea as renunta la optiunile pe care le are in plus (memorie si hdd) si as mai da max 100 euro doar sa stiu ca nu bazaie.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ce ţi-au zis, îţi dau banii înapoi dacă nu se rezolvă treaba?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
Tudor - 10 Mai 2006 04:56 PM

Ce ţi-au zis, îţi dau banii înapoi dacă nu se rezolvă treaba?

In mod normal, Apple trebuie sa procedeze ca in cazurile iBook G3 2002. Le-au inlocuit placa de baza! Defectele astea vin de la furnizorii de componente. Hp a patit la fel si, daca nu ma insel, si Dell!

6 din 10
6

‹‹ Albastru de furie      Invitatie Creative Day ››