7 din 10
7
Ce sanse am sa folosesc un program de XP pe un MacOS??
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.10.05
Tudor - 10 Mai 2006 04:56 PM

Ce ţi-au zis, îţi dau banii înapoi dacă nu se rezolvă treaba?

Daca nu gasim o solutie, da imi dau banii. Sper sa nu se ajunga chiar acolo, ca si asa am pierdut ceva timp cu salvarea datelor de pe Dell pe care de altfel inca nu le-am pus pe macbook din cauza acestei probleme. Nu am lucrat zilele astea mai nimic pentru ca este o situatie incerta.

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRank
Member

Eu cred ca ma urmareste un mic ghinion: acum 5 minute navigam pe internet, chiar pe site-ul apple cand din senin imi apare un mesaj prin care ma anunta in 3-4limbi ca trebuie sa tin apasat pe butonul de oprit cateva secunde pentru a se restarta sistemul. Laptop-ul pur si simplu a inghetat, fara a mai putea sa il controlez din vreo tasta. Oare ce a fost asta?? De la ce a aparut?

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Mai apare odata la 1000 de ani. E un crash fatal (gen BSOD de la Win). Nu stiu exact care sunt motivele.

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ai avut un kernel panic. Uită-te în /Applications/Utilities/Console.app şi vezi ce mesaje de eroare ai pe acolo. Sunt cam criptice ele, dar uneori poţi să dibuieşti de la ce a apărut eroarea. Ţin minte că primul meu kernel panic, pe PowerMac-ul care de-abia avea o săptămână, a apărut în timp ce browsuiam cu Camino…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRankRank
Member

Hai sa va dau o veste cam naspa: de astazi nu mai sunt utilizator e mac. Pana nu se rezolva problema cu bazaitul la macbook pro, raman inca pe PC. Nu am gasit alta solutie, decat sa returnez macbook-ul. Noile revizi ale acestuia, care nu bazaie, folosesc procesoare 2.16Ghz, iar in RO inca nu este o oferta pentru asa ceva.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nasol… se mai întâmplă. Totuşi e frumos din partea celor de la MacGallery că te-au înţeles şi te-au ajutat. Ţine legătura cu ei, poate o să revii în lumea Mac în curând.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRankRank
Member

Pai le-am spus ca revin in iunie sau iulie. Poate pana atunci apare si macbook cu display de 13.3

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, cred ca o sa apara pana atunci. Pacat totusi ce ti s-a intamplat.

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRankRank
Member

Pai nu pot sa zic ca mi s-a doar mie, ci la mii de utilizatori. Unii asteapta noi revizii, altii au primit discount pentru alte modele. Eu am zis ca este mai bine sa astept cu banii in banca pana se rezolva situatia. Laptop-ul este functional, dar pentru un utilizator care il foloseste si acasa, in liniste, acel bazait este deranjant, foarte deranjant.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu m-am gandit ca e chiar atat de deranjant. Am auzit pe net de aceasta problema insa credeam ca este ceva superficial si ca il auzi numai daca stai cu urechea langa MacBook Pro.

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRankRank
Member

Il auzi cand lucrezi pe laptop si este deranjant, din cauza sunetului de inalta frecventa.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mda, aiurea. Mereu sunt probleme cu prima revizie a unui model nou. De aceea am si ales un PowerBook G4 acum 2 luni in loc de MacBook Pro. Mie nu imi trebuie super putere de procesare iar PB este un produs foarte matur si stabil.

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am ascultat si eu niste inregistrari audio care contineau zgomotul cu pricina. Sincer sa fiu mie nu mi se parea deloc asa de deranjant cum se spune, dar evident ca e altceva sa-l auzi pe viu. In plus, mai exista si un alt fenomen, pe care eu unul îl înţeleg perfect. Când dai o sumă de bani suficient de mare pe un aparat ultra-lăudat (mai ales în privinta silenţiozităţii), te astepti sa mearga perfect, si orice problema pare de 10 ori mai mare. Aşa am păţit şi eu cu PowerMac-ul. Înainte să-l iau, am studiat forumurile, şi am auzit că la unele computere, sursa de alimentare din interior făcea nişte chiţăituri. Am stat cu urechea pe el zile întregi smile şi am avut noroc că nu a făcut nici un zgomot în primele luni, altfel probabil că l-aş fi paraşutat înapoi la dealer. Totuşi, chiţăiturile apar din când în când, în funcţie de programul pe care-l folosesc. E o chestie ciudată, dar acum nu le mai bag în seamă, pentru că nu mă deranjează.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, cred ca tine si de autosugestie.

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 12 Mai 2006 05:20 PM

Am ascultat si eu niste inregistrari audio care contineau zgomotul cu pricina. Sincer sa fiu mie nu mi se parea deloc asa de deranjant cum se spune, dar evident ca e altceva sa-l auzi pe viu. In plus, mai exista si un alt fenomen, pe care eu unul îl înţeleg perfect. Când dai o sumă de bani suficient de mare pe un aparat ultra-lăudat (mai ales în privinta silenţiozităţii), te astepti sa mearga perfect, si orice problema pare de 10 ori mai mare. Aşa am păţit şi eu cu PowerMac-ul. Înainte să-l iau, am studiat forumurile, şi am auzit că la unele computere, sursa de alimentare din interior făcea nişte chiţăituri. Am stat cu urechea pe el zile întregi smile şi am avut noroc că nu a făcut nici un zgomot în primele luni, altfel probabil că l-aş fi paraşutat înapoi la dealer. Totuşi, chiţăiturile apar din când în când, în funcţie de programul pe care-l folosesc. E o chestie ciudată, dar acum nu le mai bag în seamă, pentru că nu mă deranjează.

smile poate ca ai un soarec pe acolo, baga o matza de salvare

Semnătură 

always the blues…

7 din 10
7

‹‹ Albastru de furie      Invitatie Creative Day ››