nu stiu altii cum sunt…dar eu am ajuns la concluzia ca cel mai bu dez/arhivator este cel default al OSX, deoarece am incercat sa dezarhivez o prostie de zip de vreo 28 Mb (ce e drept continea sute de fisiere mici) cu Zipeg, si da-i si lupta, puteam sa il las si pana maine, ca tot degeaba, se bloca pe la vreo 4%. incerc ca alternativa chestia default (BOMArchive parca ii zice), si, brici, muult mai rapid. concluzie, nu trebuie sa te legi la cap daca ... n-ai cu ce
voi ce experiente ati avut cu astfel de programe ?
bun, dar pentru ce ai face arhive de marime custom, intreb fiindca nu prea stiu ce e aia (e cumva ca la torente : multe fisiere mici ?); daca da, care ar fi avantajele ?
Sau pentru DVD, sau drive d-ala… ZIP si tot asa… sau sa le faci de 20 de mega ca sa le trimiti cu Gmail sau Yahoo… sau mai mari pentru alte servicii de mail, corporate probabil, care-ti permit atasamente mai mari…
nu stiu altii cum sunt…dar eu am ajuns la concluzia ca cel mai bu dez/arhivator este cel default al OSX, deoarece am incercat sa dezarhivez o prostie de zip de vreo 28 Mb (ce e drept continea sute de fisiere mici) cu Zipeg, si da-i si lupta, puteam sa il las si pana maine, ca tot degeaba, se bloca pe la vreo 4%. incerc ca alternativa chestia default (BOMArchive parca ii zice), si, brici, muult mai rapid. concluzie, nu trebuie sa te legi la cap daca ... n-ai cu ce
voi ce experiente ati avut cu astfel de programe ?
Dintre alea alternative, CleanArchiver mi se pare excelent, altele dau rateuri și nu le mai folosesc.