Rubrica pentru inceptori
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 29.10.08

Salutare, nu stiu daca aici este locul potrivit acestui topic, dar cum sunt nou in lumea mac-urilor si ma lovesc de multe necunoscute, as vrea sa intreb daca cumva in acest forum exista si o zona dedicata celor incepatori in acest sistem de operare. spre exemplu nu stiu cum se instaleaza sistemul, trebuie sa ai drivere la fel ca si in wind., sau in CD-ul cu sistemul de operare se gasesc toate driverele necesare? pentru Safari exsista un google toolbar?
Multumesc.

Semnătură 

Multumesc la toti cei care ma suporta, nu tre sa uitam ca toti am fost incepatori. smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Drivere exista pe cd incorporate in sistel de operare.
Sectiunea pe care o cauti se numeste wiki intra si citeste.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Pe aici te-ai uitat?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Incepator - 29 Octombrie 2008 03:49 AM

Salutare, nu stiu daca aici este locul potrivit acestui topic, dar cum sunt nou in lumea mac-urilor si ma lovesc de multe necunoscute, as vrea sa intreb daca cumva in acest forum exista si o zona dedicata celor incepatori in acest sistem de operare. spre exemplu nu stiu cum se instaleaza sistemul, trebuie sa ai drivere la fel ca si in wind., sau in CD-ul cu sistemul de operare se gasesc toate driverele necesare? pentru Safari exsista un google toolbar?
Multumesc.

Avem deja:
1. http://www.macuser.ro/index.php/wiki
2. http://www.meteorpress.ro/carte.php?idc=758&titlu=Despre Macintosh si sistemul de operare MAC OS X

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
nvmarian - 29 Octombrie 2008 03:57 AM

Pe aici te-ai uitat?

Sincer sa fiu nu prea am rasfoit acest forum, iar de existenta lui am aflat de curand.
Multumesc pentru raspuns

Semnătură 

Multumesc la toti cei care ma suporta, nu tre sa uitam ca toti am fost incepatori. smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
PocoLoco - 29 Octombrie 2008 03:56 AM

Drivere exista pe cd incorporate in sistel de operare.
Sectiunea pe care o cauti se numeste wiki intra si citeste.

ok, mltumesc pentru raspuns
Am intrebat deoarece am achizitionat de curand un macbook fara cd-urile de instalare, de aceea am decis sa trec pe MAC problema e ca nu am prea multe cunostinte de acest sistem,  ma gandeam sa cumpar un cd cu sistemul de operare de aceea eram interesat sa stiu daca in cd sunt incluse si driverele.

Mac-ul care l-am cumparat are pe el un sistem (Leopard) instalat dar curios e ca pe firefox se cam inteapa cand sunt deschise mai multe site-uri.
Poate fi datorita faptului ca sistemul de operare este pirat.?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Cattus Thraex - 29 Octombrie 2008 04:04 AM
Incepator - 29 Octombrie 2008 03:49 AM

Multumesc.

Avem deja:
1. http://www.macuser.ro/index.php/wiki
2. http://www.meteorpress.ro/carte.php?idc=758&titlu=Despre Macintosh si sistemul de operare MAC OS X

ok, multumesc

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Incepator - 29 Octombrie 2008 04:47 AM

Poate fi datorita faptului ca sistemul de operare este pirat.?

Si daca vin baietii veseli la noi si ne cer datele tale, ce ne facem? Sunt convins ca ai uitat sa pui niste ghilimele-ceva.
Citeste si regulamentul.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
altero - 29 Octombrie 2008 06:03 AM
Incepator - 29 Octombrie 2008 04:47 AM

Poate fi datorita faptului ca sistemul de operare este “rapit”.?

Si daca vin baietii veseli la noi si ne cer datele tale, ce ne facem? Sunt convins ca ai uitat sa pui niste ghilimele-ceva.
Citeste si regulamentul.

ok, scuze nu o sa se mai intample

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Incepator - 29 Octombrie 2008 04:34 AM
nvmarian - 29 Octombrie 2008 03:57 AM

Pe aici te-ai uitat?

Sincer sa fiu nu prea am rasfoit acest forum, iar de existenta lui am aflat de curand.
Multumesc pentru raspuns

Nu ți s-ar fi părut firesc să pui întrebări după ce răsfoiești măcar zece minute paginile acestui forum?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

‹‹ Ora de iarna      Avertizare de PM ››