As dori să scap de obscenitatea aia violetă cu bubițe albe care apare la început în Leopard. Știe cineva unde locuiește imaginea și cum se poate înlocui? Nu vb de Desktop/panoul D și de ‘/Library/Desktop Pictures/’ unde nu e… parcă?
Cu chestiile astea nu e bine sa te joci. Ai 1001% sanse sa darami sistemul. Edit:
Daca e vorba de BootPanel, pentru Tiger: Macintosh HD > System > Library > CoreServices > SystemStarter > QuartzDisplay.bundle (Show Package Contents > Resources (BootPanel.pdf).
Pentru Leopard… probabil ceva asemanator.
[ Modificat: 29 Octombrie 2008 07:47 PM de macmanro ]
Cred ca intreaba de desktopul pentru fereastra de login. Se poate schimba cu utilitare de genul MacPilot parca.
Se poate schimba manual… exista un fisier numit Default Desktop Picture.jpg sau ceva de genul asta (nu sunt pe mac acum) in CoreServices. Acel fisier se poate suprascrie lejer cu orice background. Oricum, un backup nu strica niciodata.
băhh, eu n-am tupeu!
tot ce ține de inițializare dă buba rău!
mi-am băgat ghearele să modific odată backgroundul de login, dock-ul… aveam mbp, 2 giga de ram și se mișca mai prost decât un ibook cu 512.
stați potoliți, în fond este emblema leopardului, parcă vă mândreați cu asta?!
când îți iei un McLarren îi pui emblemă de BMW? îl tunnezi să semene a skoda fabia?
Eu l-am modificat din prima zi. Am pus si mesajin fereastra de login, daca imi gaseste cineva macul sa ma sune pentru recompensa…
E doar un .jpg, nu e mare filozofie. Si nici pericol.
P.S. Stelutele alea pe mov nu mi-au placut din prima zi, acum deja sunt alergic… o poza cu un loc care pentru tine inseamna ceva, o imagine calda te pune intr-o stare mai buna decat putin mov, sa aiba si putin mov… Vad rar ecranul ala, dar cand il vad imi place sa vad podul arhiepiscopilor…
[ Modificat: 31 Octombrie 2008 03:18 AM de Administrator ]
Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri! Am găsit-o, drăguța de ea, la:
/System/Library/CoreServices/DefaultDesktop.jpg
și am bănuiala că poate fi aruncată la coș, ca și imaginile din
‘/Library/Desktop Pictures/’
fără mare pericol - dar aș pefera să știu ce a pățit cineva care a încercat…