3 din 3
3
informatii eMac 17”
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 03.08.09

Am inteles, asta e. Multumesc pentru ajutor.

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Darian - 04 August 2009 05:54 PM
dacuBurebista - 04 August 2009 05:38 PM

pot fi 4 cd-uri sau 1 dvd
daca-ti face copie, verifica daca este butabil discul

Tocmai asta e problema, daca e un DVD, nu-l pot folosi, fiindca sistemul are doar o unitate CD-RW, am specificat asta. Asadar ce inseamna cand a zis ca imi da un disc? Comprima totul sau ce? Cum imi dau seama daca e bootabil?

În funcție de generația mac-ului, au fost 2-3-4 CD-uri de sistem, care conțineau, desigur, și aplicații suplimentare. De la un moment dat încolo, au fost 4 DVD-uri, apoi 2 DVD-uri, dintre care primul DVD dl și al doilea normal, ulterior tot DVD DL. Ție ți-ar trebui un Tiger varianta 4 CD-uri, ca să nu pui un sistem prea vechi, totuși. Eventual Panther, care are, parcă, 3 CD-uri.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member

Buna ziua. M-am gandit la ce mi-ati spus, si am decis sa-mi iau alt sistem, un PowerMac G4, care arata cam asa:
-2 procesoare PPC la 867 MHz
-1 GB RAM
-unitate combo DVD-ROM/CD-RW
-80 GB HDD
-monitor Apple Studio Display
-sistem de operare Tiger 10.4.11
Mi-a zis ca o sa-mi dea un DVD cu sistemul de operare, acum nu l-a gasit. E mai bine asa?
Nu de alta, dar nu vreau sa fiu “victima perfecta”  smile

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Darian - 07 August 2009 07:31 PM

Buna ziua. M-am gandit la ce mi-ati spus, si am decis sa-mi iau alt sistem, un PowerMac G4, care arata cam asa:
-1 GB RAM
-80 GB HDD
Mi-a zis ca o sa-mi dea un DVD cu sistemul de operare, acum nu l-a gasit. E mai bine asa?

Tu crezi că noi te urmărim pas cu pas ce făceai tu acum cîteva zile sau săptămîni? În comparație cu ce să fie mai bine? Dacă merge și prețul e bun, e bun venit orice mac din orice generație, cu cît mai nou cu atît mai puternic.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Darian - 07 August 2009 07:31 PM

-1 GB RAM
-80 GB HDD

mie-mi place mai mult un dual la 867 decit emacul ala…
dar asta e doar parerea mea
wink

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRank
Jr. Member

[quote author=Cattus Thraex]Tu crezi că noi te urmărim pas cu pas ce făceai tu acum cîteva zile sau săptămîni? În comparație cu ce să fie mai bine? Dacă merge și prețul e bun, e bun venit orice mac din orice generație, cu cît mai nou cu atît mai puternic.

Imi cer scuze daca am exagerat, eu sunt mai tipicar din fire. Comparatia era intre asta pe care l-am luat si eMacul pe care l-am prezentat anterior. Dar aveti dreptate, cu cat mai nou, cu atat mai bun.

[quote author=dacuBurebista]mie-mi place mai mult un dual la 867 decit emacul ala…
dar asta e doar parerea mea
wink

E si parerea mea, oricum e mai bun, acum am inteles asta. Dar, asa cum am mai spus, eu sunt total novice in privinta Mac-urilor, dar vreau sa invat, si cateodata exagerez, cum mi-a aratat Cattus Thraex. Sper ca nu deranjez prea mult cu intrebarile mele.

[ Modificat: 10 August 2009 04:39 PM de Darian ]

3 din 3
3

‹‹ MacBook si display extern      Memorii iMacG5 ››