Windows Mobile Pocket PC vs Mac OS X
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 11.10.08

Ciao,

Am si eu o intrebare. Sunt posesorul unui Pocket PC Mio A701 si -of course- e pe windows mobile. Astfel se iveste o problema, pe Mac nu imi recunoaste device-ul. Deci il bag prin USB la mac (iMac) si nici macar nu ma anunta ca am conectat un device. Am tot cautat drivere pentru mac pentru el dar n-am reusit sa dau de nimic… Are cineva vreo idee, cam ce as putea sa fac? ..Ca nu pot instala nimic pe el asa , daca nici macar nu-l pot vedea sa scot poze sau sa pun muzica :(

Mersi anticipat,
iTudy

Semnătură 

“Good artists copy, great artists steal”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pai, nu cred ca e compatibil cu macul… asa ca il folosesti asa cum ai facut inainte…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

pe bluetooth ai incercat? este posibil sa-ti trebuiasca ceva drivere pt iSync, dar macar poti trimite contacte/fisiere si sa dai save pe device; merge mai repede decat sa stai sa le scrii manual…

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Cu bluetooth nu se conecteaza, si pana acum l-am folosit pe PC deci nu am cum sa-l folosesc la fel acum haha. Deci , nu merge cu isync, cu nimic… Caci conectez usb-ul la tel si apoi la mac si nici macar nu detecteaza ca am pus ceva….

Alte idei? Ms.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

daca ai un mac capabil… poti incerca sa instalezi win
smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Missing Sync nu ajută?
http://www.markspace.com/products/windowsmobile/mac/windows-mobile-sync-software.html

Sau Sync Mate?
http://mac.eltima.com/sync-mac.html

[ Modificat: 30 Octombrie 2008 10:07 PM de Tudor ]
 Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Recomand cu toata increderea Missing Sync. Nu e scump si e mult mai destept decit ActiveSync pe Windows.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK

Pai n-are card? Eu am un Asus si bag SD-ul in card reader si asa pun hartile si programele de pe Mac. Poze si muzica nu pun, dar se poate.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Mai nu stiu ce sa zic ....card reader nu am , si am tot incercat programe de sync dar nu prea merg :|:|:| ..uite o sa mai incerc Missing Sync iar sa vad ,dar am incercat ieri si s-o blocat tot lol. Vreau doar sa instalez app uri si sa pun muzica si poze ...uhh , ca nu prea ma intereseaza sync-uitu…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures

Atunci ia-ti un card reader, costa foarte putin. Eu mi-am luat unul pe gratis, cu puncte, de la un magazin Vodafone. Cica merge “cu toate tipurile” de carduri.

‹‹ Crossover moca....      Apple top 10 ››