cam asta e intrebarea, avand in vedere ca 2004 merge mai repede decat 2008, merge instalat MS Office 2004 instalat pe un Mac cu procesor Intel ? sau numai 2008 ?
multumesc. treaba era ca am 2004 si daca imi voi lua un Mac pe Intel, ceea ce se pare ca este necesar cat de curand, nu prea imi venea sa o iau de la cap cu MS Office 2008, mai ales stiind ca se misca mai lent.
cam asta e intrebarea, avand in vedere ca 2004 merge mai repede decat 2008, merge instalat MS Office 2004 instalat pe un Mac cu procesor Intel ? sau numai 2008 ?
Merge, sigur că da, dar cam prost. Wordu mai e cum mai e, dar Excelu e jale, crapă tot timpul, la fel presentation, cum naiba îi zice.
Tot drept, 2008 merge prost și el, chiar după acele update-uri (nu l-am testat după ce îl faci pe ăla ce tocmai apăru).
Drept care, soția iWork, eu OO 3, Nisus, Mellel și iCalamus, absolut suficient și pt uz curent și pt lingvisticării mai rebele. Important este să fii tu mulțumit, fiecare are nevoile lui și gusturile lui, așa că ia-le la testat. OO mai importă și aiurea, dar cred că e OK dacă faci cu el totul de la zero.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
dacuBurebista - 31 Octombrie 2008 05:35 PM
depinde de ram, de versiune
azi a mai aparut un update la MS 2008
mdeah, un apdeit extrem de necesar…
“This update fixes a calendar issue in versions of Microsoft Entourage that were updated with the Microsoft Office 2008 for Mac 12.1.3 Update. The issue prevents Exchange accounts in Entourage from sending meeting invitations and responses.”
și la versiunea 12.1.135 (sau poate la 12.2.233) să rezolve și buba cu viteza