1 din 3
1
VLC media player 0.9.5
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 29.10.08

Salut, imi poate si mie explica mai pas cu pas cum se poate vedea traducerea unui film cu acest player, de doua zile ma chinui si nu reusesc sa bag subtitrarea.
Multumesc

Semnătură 

Multumesc la toti cei care ma suporta, nu tre sa uitam ca toti am fost incepatori. smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Faci asa:

Deschizi VLC > File > Open File > aici incarci filmul si subtitrarea.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ce-ar fi sa te uiti putin pe WIKI? S-a explicat asta de o suta de ori!
In general, ca sa stii, filmul si subtitrarea trebuie sa fie la un loc, iar numele sa fie acelasi, inaintea sufixului: film.avi, film.srt.
Apoi deschizi preferintele lui VLC si te descurci…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
nevrozel - 01 Noiembrie 2008 08:09 PM

Faci asa:

De unde se deschide acest File, ca nu il gasesc

Semnătură 

Multumesc la toti cei care ma suporta, nu tre sa uitam ca toti am fost incepatori. smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Incepator - 01 Noiembrie 2008 08:27 PM

Faci asa:

Vezi pe bara de sus (MenuBar), in partea stanga, langa “VLC”.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hm, dar cu macul ştii să umbli? Am impresia ca eşti puţin rătăcit… Daca nu ştii unde sînt meniurile si cum funcţionează macul (deşi seamănă un pic cu Windowsu’), ai sa înnebuneşti căutînd funcţiile de Windows. Cumpără cartea lui Cattus si Partenie apărută la Meteor press si ai sa te lămureşti: http://www.buybooks.ro/despremacintoshsisistemuldeopera.html
Orice program care e “în faţă” are şi un meniu. Dar NU agăţat de fereastra programului sau a fişierului, ci în meniul principal, în bara de meniu de sus. dacă, însă, ai apăsat oriunde în afara programului, meniul revine la acel ceva atins. Baftă.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
iaru - 01 Noiembrie 2008 09:00 PM

Hm, dar cu macul ştii să umbli? Am impresia ca eşti puţin rătăcit… Daca nu ştii unde sînt meniurile si cum funcţionează macul (deşi seamănă un pic cu Windowsu’), ai sa înnebuneşti căutînd funcţiile de Windows. Cumpără cartea lui Cattus si Partenie apărută la Meteor press si ai sa te lămureşti: http://www.buybooks.ro/despremacintoshsisistemuldeopera.html
Orice program care e “în faţă” are şi un meniu. Dar NU agăţat de fereastra programului sau a fişierului, ci în meniul principal, în bara de meniu de sus. dacă, însă, ai apăsat oriunde în afara programului, meniul revine la acel ceva atins. Baftă.

Ca sunt cam ratacit recunosc, am Mac doar de doua saptamani, asta e nu toti s-au nascut invatati,
Din pacate am cautat si acolo, si tot nu am gasit ceva cum as putea incarca subtitrare,  dar daca ai fi vrut sa ma ajuti ai fi putut da un singur raspuns direct la subiect, Ex: te duci in bara deschizi VLC-ul faci aia, faci aia si cu asta era rezolvata problema, dar oricum nu ma lasam sa mai caut smile
Asa o gandesc eu, ca incepator poate cand o sa fiu mai avansat o sa gandesc altfel, binenteles daca am sa uit ca am fost si eu la randul meu incepator.
Bine ca nu mai trimis sa fac vre-o facultate sa pot seta un player, dupa vre-o 4 ani puteam sa vad si un un film cu subtitrare smile)

Multumesc, (sper ca tii la glume)

PS. Aste e, astea sunt intrebarile de incepatori trebuie sa ii suportati si pe ei.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pana la urma ai reusit sau nu?!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
nevrozel - 01 Noiembrie 2008 09:26 PM

Pana la urma ai reusit sau nu?!

M-am cam plictisit sa caut, am gasit altceva de facut acum, am sa incerc mai tarziu, tre sa reusesc, daca nu revin din nou pe forum smile
Chiar imi place forumul asta, ca nu tre sa astepti zile intregi pentru un raspuns.
Multumesc

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
nevrozel - 01 Noiembrie 2008 08:45 PM
Incepator - 01 Noiembrie 2008 08:27 PM

Faci asa:

Vezi pe bara de sus (MenuBar), in partea stanga, langa “VLC”.

Am gasit, mersi mult defapt este in File si este in partea dreapta de VLC, era foarte simplu, dar asta e daca mama nu ma facut in state si sa imi puna mac-ul in brate de mic.

Multumesc mult

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

faci ca in pozele alea de ti le-am trimis…in cazul in care filmul nu vine cu subtitrare o cauti tu pe net si o descarci…..dupa care o pui acolo….in cazul in care are subtitrare cauti direct unde e filmul

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
iaru - 01 Noiembrie 2008 08:10 PM

Ce-ar fi sa te uiti putin pe WIKI? S-a explicat asta de o suta de ori!
In general, ca sa stii, filmul si subtitrarea trebuie sa fie la un loc, iar numele sa fie acelasi, inaintea sufixului: film.avi, film.srt.
Apoi deschizi preferintele lui VLC si te descurci…

Ok, si care e problema daca se va mai explica inca odata? (alte explicatii alte cuvinte cheie)
Daca toti s-ar duce in wiki sau in alte forumuri de suport chiar in alte limbi, la ce ar mai folosi acest forum.?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Boly - 01 Noiembrie 2008 09:48 PM

faci ca in pozele alea de ti le-am trimis…in cazul in care filmul nu vine cu subtitrare o cauti tu pe net si o descarci…..dupa care o pui acolo….in cazul in care are subtitrare cauti direct unde e filmul

Mersi mult Boly, oricum am reusit pana la urma, cam la un raspuns de genul asta ma asteptam eu, simplu si la subiect, nu sa mi se spuna sa cumpar carti, sau nu mai stiu ce sa mai zis pana cand am priceput smile

PS. Semnatura ta adevarat graieste smile multi uita ca au fost si ei incepatori.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
iaru - 01 Noiembrie 2008 09:00 PM

Apropo chiar am cumparat cartea smile dar nu prea am avut timp sa o citesc, doar am rasfoito un pic.

Numai bine

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

off:“Daca vrei ,poti!”....mai tineti minte reclama?adidas torsion…....

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Incepator - 01 Noiembrie 2008 09:23 PM

Ca sunt cam ratacit recunosc, am Mac doar de doua saptamani, asta e nu toti s-au nascut invatati,
Din pacate am cautat si acolo, si tot nu am gasit ceva cum as putea incarca subtitrare,  dar daca ai fi vrut sa ma ajuti ai fi putut da un singur raspuns direct la subiect, Ex: te duci in bara deschizi VLC-ul faci aia, faci aia si cu asta era rezolvata problema, dar oricum nu ma lasam sa mai caut smile

PS. Aste e, astea sunt intrebarile de incepatori trebuie sa ii suportati si pe ei.

Ţi-am spus asta pentru că nu eram sigur dacă ştii sau nu ştii pe mac. Rezolvarea cea mai simplă ţi-o dădusem în postul anterior. Iar celălalt răspuns corect era dat şi el.

OK. Întereabă şi ţi se va deschide.

1 din 3
1