Ok, multumesc la toti cei care m-au ajutat, nu e nici o suparare, se vede doar in avatar ca sunt incepator nu ? oricum datorita voua problema sa rezolvat, am rusit in final sa vad filmul cu subtitrare.
PS. Acum sa nu credeti ca stiu tot am sa ma mai lovesc de probleme de care nu am sa stiu cum sa le rezolv. Deci in concluzie, tre sa ma mai suportati un pic (cine stie cat) pana cand voi deveni un pic mai avansat in ale Mac-ului
Numai bine
de vazut vazuram…....mai sus ,la off,ti-am dat un raspuns la problemele tale…adidas torsion do you remember?daca esti prea tinar si nu stii reclama ,apeleaza la un batrin si daca nu ai un batrin sa iti cumperi
In ultima vreme folosesc cu placere Movist.
Acum incerc si VLC-ul asta nou si am o problema: cum naiba stabilesc codarea de subtitrare? Pot alege doar dintr-o lista scurta, nu mai apare ISO-etc. (nici in mod expert la setari). Pentru ca vad ca nu mai stie de ă-uri (fontul e Arial, care are ă-uri).
Cat priveste comportarea generala, tot Movist imi place mai mult (nu face macroblocuri la scroll).
La mine merge bine cu Eastern European (Latin 2). Și cu UTF8.
PS De cînd am descoperit Movist, am uitat și de MPlayer și de VLC, cînd e vorba de vizionat filme și atît. Îmi place mult că are o interfață pentru telecomanda apple. S-ar putea și mai bine, totuși, în ultimele două luni au fost vreo trei update-uri care n-au schimbat aproape nimic.
Și acum mă opresc cu offtopicul, să nu-mi iau vreo pauză de bere, cu altero cu tot.