Copiere grafice din Excel in Word
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 19.08.08

Buna,
Am o baza de date in Excel si realizez o serie de grafice (chart-uri). Cand doresc sa le copii din Excel in Word primesc mesajul din imaginea atasata. La fel se intampla si daca incerc sa fac un chart in word. Are idee cineva cum pot remedia problema? Multumesc.

Semnătură 

Macbook Pro 13.3” Early 2015 Retina
Macbook Air 13.3” mid 2012
iPhones Blackberry Z30

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Păi… Dă copy la chart, închide editorul de chart-uri şi dă-i paste!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

M-am mai jucat nitel si am gasit solutia, foarte stupida de altfel: trebuie inchis fisierul Excel (programul poate ramane activ)! Mai exact: -C in Excel, inchis fisierul Excel, -V in Word. Pt. fiecare chart copiat trebuie inchis-deschis fisierul Excel, editorul nu poate fi folosit concomitent si de Word si de Excel precum in windoze…

[ Modificat: 02 Noiembrie 2008 04:30 AM de panteraroz ]
 Semnătură 

iPhones Blackberry Z30

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile
exact ca in mesaj…
smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Asta nu poate sa fie decat o tampenie 2008. Office 2004 nu mi-a facut niciodata asa. Cum naiba sa nu te lase sa pastezi?

Ai incercat sa-i dai paste special… si apoi ca picture? Asta daca nu te intereseaza sa editezi graficul direct in word…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Da, cand dau paste as picture merge fara probleme. Doream sa le pastrez editabile in cazul in care ca vrea cineva sa faca modificari. Solutia gasita este de-a dreptul hilara!

Semnătură 

iPhones Blackberry Z30

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Nu imi pot imiagina ce probleme ai tu acolo. Eu am putut importa un grafic din excel in word (2008) doar cu Excel cmd-C > Word cmd-V, editabil in Word, fara sa inchid fereastra documentului Excel. Incearca sa dai in excel un click pe zona de tabel sa deselectezi graficul, apoi un click in zona marginala a dreptunghiului (fundal) unde este plasat graficul, dar nu pe un element al graficului ca sa fii sigur ca ai selectat tot graficul si nu doar un element al acestuia si incearca acum sa dai paste in Word, fara sa inchizi fisierul excel.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5