Automator sau AppleScripts?!poate ma ajuta cinvea
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Roman
Macuser din: 20.11.06

salut
stie cineva daca as putea cu ajutorul lu automator sau applescripts sa fac in asa fel incat in momentul cand salvez un anume tip de fisier sa il mute direct intr-un director partajat de pe un pc(pe care am drepturi de scriere)??
Sa va explic de ce as vrea chestia asta..folosesc macul ptr tot mai putin ptr download torrenti..ptr munca de jos am un pc care este legat in acceasi retea..fisierele torrent le salvez pe disc folosind Safari, care le salveaza implicit in directorul DOWNLOADS..dupa ce le salveaza acolo eu trebuie sa le copii manual in directorul partajat de pe pc…si a devenit cam enervant deja..ar fi super daca ar avea cineva o idee ..
va multumesc mult si sper ca am postat unde trebuie!

Semnătură 

Successes only last until someone screws them up.Failures are forever!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Fa-ti directorul sheruit de pe PC vizibil in Mac, apoi deschide Automator > Finder > Files and Folders > Move items to (si-i setezi unde sa le mute -> adica in folderul PC sheruit) apoi salveaza ca Plugin cu un nume sugestiv pentru tine (Cmd+Opt+S). Salvezi fisierele torent pe desktopul Mac, apoi le selectezi si cu click-dreapta prin more > Automator > plugin creat de tine le trimiti in folderul partajat de pe PC. Ar fi bine ca acolo sa-ti setezi clientul de torente ca sa preia automat torentii pe care-i gaseste in folderul tau sheruit.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Roman
Macuser din: 20.11.06

multumesc ff mult
ce simplu era..raman dator..

Semnătură 

Successes only last until someone screws them up.Failures are forever!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

mai este si folder actions, il poti pune sa execute automat scriptul cand se produce o modificare in interiorul folderului. mai departe vezi tu…

Semnătură 

Mcintoshing…