Aplicatie care dezactiveaza dictonarul - autocorect
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.03.08

Din pacate am cont pe appstore-ul roomanesc si vroiam sa stiu daca gasesc aplicati acea cu care sa dezactivez dictionarul sau autocrectul ala din iphone-ul 3g de la orange.
Nu vreau sa-l jailbreakuiesc si am inteles ca ar exista o aplicatie, stiti cum se numeste si unde o gasesc.
Multumesc - ar fi un real succes sa reusesc sa dezactivez autocorectul deja ma scoate din minti pana trimit un sms imbatranesc de nervi.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Nu exista. Trebuie sa asteptam inca putin pana o sa apara OS 2.2 care are aceasta optiune (oficial).

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.11.08

Settings >  General > Keyboard > International Keyboard, adaugi “Romanian”, pui “English” pe OFF si “Romanian” pe ON
Nu va rezolva problema definitiv dar iti va sugera mai rar cuvinte.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Asa este insa trebuie sa il inveti, si asta ia timp. Plus ca la un moment dat se blocheaza; spre exemplu mie imi sugereaza mereu “La” si “De” in loc de “la” si “de”. Este foarte idiot. Abia astept update-ul.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.03.08

Mersi mult, o sa incerc probabil e mult mai bine ca inainte.
Insa faza cu invatatul nu prea s-a regasit la mine, oricata rabdare am avut unele cuvinte le tot inlocuieste indiferent ca nu-l las.
Sa speram ca update-ul la 2.2 o sa rezolve aceasta problema, esti sigur ca are si rezolvarea acest update?
mersi inca odata.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, sunt sigur. Optiunea este in Beta deci va fi si in Gold.