Folosesc mai ales Mozilla 1.3.1 (am si iCab, dar merge mult prea greu), dar nu pot sa-l setez default browser. N-am sarit repede pe butonul de “Discutie noua”, ci m-am uitat rabdator la preferences.
In help spune ca la Edit/Preferences/Navigator ar trebui sa am optiunea de “make default browser”.... insa nu e, wtf? Aveti vreo idee cum pot, totusi, sa fac din Mozilla browser default?
Try this: Click the AppleMenu, then Control Panels, then Internet. Click the Web Tab and then under the Default Web Browser Menu (at the bottom of the window) select the desired default browser. Hope it helps..
Da, dom’le, mersi. Asta n-am vazut-o, dar uite ca am mai invatat ceva. Ciudat, totusi, ca Help-ul de Mozilla zice ca ar trebui sa fie aceeasi optiune in meniul Preferences si nu e…
Da, dom’le, mersi. Asta n-am vazut-o, dar uite ca am mai invatat ceva. Ciudat, totusi, ca Help-ul de Mozilla zice ca ar trebui sa fie aceeasi optiune in meniul Preferences si nu e…
Cred că e un menu generic, pe vremea aia nu cred că era (am uitat, dar reiau studiul, am și cu ce și pe ce).
Cred că e un menu generic, pe vremea aia nu cred că era (am uitat, dar reiau studiul, am și cu ce și pe ce).