nu stiu ce tot ii dati cu ingenunchiatul sistemului, folosesc xslimmer de mai bine de un an si n-am avut probleme decit cu msoffice. plus ca atunci cind alegi ca pe linga stergerea partii PPC/intel a aplicatiei mai pui si localizarile in alte limbi, cistigi mai mult decit 500MB. doar cu ilife se elibereaza in jur de 1GB pe disc, si la 60GB unul in plus conteaza.
nu stiu ce tot ii dati cu ingenunchiatul sistemului, folosesc xslimmer de mai bine de un an si n-am avut probleme decit cu msoffice. plus ca atunci cind alegi ca pe linga stergerea partii PPC/intel a aplicatiei mai pui si localizarile in alte limbi, cistigi mai mult decit 500MB. doar cu ilife se elibereaza in jur de 1GB pe disc, si la 60GB unul in plus conteaza.
Faptul că TU știi să-l folosești nu înseamnă că nu e bine să nu-i previi un pic pe alții. au fost destui p-aici care și-au belit sistemul din neatenție și din dorința nobilă de a învăța. Asta e tot. Dacă citești un pic și nu dai buzna cu bocancii în sistem, totul e OK.
presupuneam ca atunci cind instalezi un program nou te uiti pe la setari sa vezi ce si cum nu?
Mda… Nici nu știi cîți se apucă să intre voioși în sistem, fără să citească un rînd. Unii au și mărturisit că nu au timp să citească, dar au pretenția ca cei care au citit să le spună repede și detaliat cum se face. au fost multe exemple d-astea pe forum. Și vor mai fi, fii fără grijă.
stiu ce zici sorine, dar nu putem da vina pe program daca greseala e a utilizatorului.
In urma unor sesizari de mame, a unui singur caz de injunghiere intre adolescenti, foarte, dar foarte rapid, a aparut o lege in UK care interzice vanzarea de cutite minorilor. Si e aplicata drastic. La comercianti prin afise, controale si amenzi sau spontan la iesirea din metrou unde sunt instalate ad-hoc filtre cu detectoare de metale, 6-8 politisti pe loc si alti cate 2 la fiecare iesire din statie. Sa spui ca minorii, colegii, profesorii, parintii sunt de vina, “ce vina are cutitul?” e corect, tipic romanesc zic eu, dar complet inutil. Nu lasi cutite pe mana copiilor, chiar daca ei pot face rost de ele. Si daca le au incerci sa le gasesti, in scoala sau pe strada.
La fel si cu Xslimmer, nu-l dai pe mana incepatorilor, sau macar ii avertizezi, chiar daca il pot descarca liber. Eu zic ca argumentul tau ovis, e corect, dar fundamental gresit.