MobileMe??
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 29.10.08

Salutare, Mac-eri
Ma poate lumina si pe mine cineva ce e cu acest MobileMe, si la ce imi ajuta daca devin membru.?
Si inca ceva, ca sa folosesc Time Machine imi trebuie un hdd extern, pe acel hdd extern pot face doar backup-ul de sistem sau pot sa il partitionez si pe o partitie sa am backup si pe celelalte sa tin altele.?

Multumesc pentru raspuns

Semnătură 

Multumesc la toti cei care ma suporta, nu tre sa uitam ca toti am fost incepatori. smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Mobileme iti va da tot ce-ti zice pe site ca-ti da. Vrei sa-ti traduca cineva de aici? Nu te descurci cu engleza?

Pe HDDul extern faci SI backup Time Machine, in rest il folosesti pentru ce-ti place. Pe aceeasi partitie sau pe mai multe.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Ok, multumesc mult pentru raspuns, de fapt aici e problema, cu engleza nu stau prea bine, daca poate cineva sa imi traduca ii raman recunoscator
HDD=ul tre sa fie ceva mai special sau poate fi orice fel de Hard?

Multumesc

Semnătură 

Multumesc la toti cei care ma suporta, nu tre sa uitam ca toti am fost incepatori. smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Poate fi orice fel de hdd, atata vreme cat e formatat APM, adica Apple Partition Map (Disk Utility/Journaled).

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Ok multumesc, mai am o intrebare smile hdd-ul meu este de 120 si nu este partitionat, eu as vrea sa il partitionez in doua parti, se poate face acum cu sistemul pe el ?au trebuia inaite de a se instala sistemul de operare. vad ca in Disk Utility este o posibilitate de partitionare, daca se partitioneaza acum afecteaza cu ceva sistemul? sau nu este indicat

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Partitionarea trebuie facuta inainte sa instalezi sistemul; posibil sa existe vreun hack obscur, dar eu nu-l cunosc…

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)