Exista posibilitati de folosire iDISK pe alte domain-uri?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Va rog frumos sa ma ajutati ca sa pot si eu sa o pun de un site in toata regula, pt ca asta e cea mai viabila soluti sa share-uiesc pozele mele cu prietenii pe care ii am prin alte tari.
In primul rand as vrea sa stiu daca iweb-ul si idisk se pot folosii si la alte domain-uri in afara de .mac, deoarece imi expira trial-ul si mi-e ca raman in plop(si asa e cam nasol cu 25mb storage) sau macar daca se poate cumpara si din ro membership-ul la .mac.
Pe langa toate astea v-as mai ruga daca puteti sa-mi recomandati niste domain-uri bune(preferabil si gratis) unde sa pot si io sa-mi tin site-ul

Va multumesc frumos

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

1) iDisk merge doar la Apple. - Poti in schimb sa iti cumperi hosting din .ro daca tot vrei sa dai banii pe asa ceva si nu cunosti pe nimeni cu pile

2)S-ar putea sa poti pune situri facute cu iWeb online pe alte servere, insa .. un site din ala occupa enorm.

3) http://www.lx.ro - hosting + php + mysql (nu ce se mai aude cu ei. dar eu am fost multumit de calitatea serviciilor lor)

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Poti sa-ti cumperi .Mac din Ro, multi am facut-o.
Sigur poti sa-ti postezi siteul facut cu iWeb si in alta parte.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

eu am site-u facut cu iWeb host-at pe evonet.ro si merge perfect [si e si gratis wink]
dureaza vreo 3..4 zile pana iti aproba baietii si ai 1 GB spatiu

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Merci frumos pt recomandari, baieti!!!

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

iWeb nu are nici o treabă cu iDisk (doar în măsură în care aplicația se descurcă foarte bine cu iDisk, la fel ca restul aplicațiilor Mac OS X de altfel). Poți să-ți faci situl liniștit cu iWeb și să-l hostezi unde vrei.

Cât despre iDisk, adică ăla de-l accesezi din Finder - Go / iDisk, teoretic e compatibil doar cu serviciul .Mac oferit de Apple, dar poți să-l “emulezi”, și nu e prea greu: http://www.drijf.net/dototto/wwwmac.html

Semnătură 

to the aiiirpoooort…