Am doua intrebari:1)cum as putea sa fac sa functioneze weather widget sa vad vremea de la bucuresti?2)unde gasesc acele widget-uri romanesti de care s-a tot vorbit pe forum?Multumesc anticipat.
Nu reuşesc să dezarhivez arhiva ta. Anyway, probabil că problema ta este următoarea: pe spatele widget-ului, după ce scrii Bucharest, trebuie să dai enter; stă puţin şi apare “Bucharest, Romania”.
nici mie nu mi-a mers niciodata weather, dar asta pe care l-am gasit tot pe aici http://homepage.mac.com/dreerpa/widgets/ merge fara probleme…
codurile trebuie sa te mai uiti care sunt pt romania, sa vb despre ele aici, nu mai stiu unde…
Va multumesc pentru idei.Eu scriam pe spate la widget bucharest,romania, dadeam enter si nu se intampla nimic mai departe,adica widgetul ramanea gol,ca in poza.
pentru a functiona, trebuie scris bucharest si dat enter, apoi sub acest camp va scrie “validating…”
cand e gata (validare completa), in casuta va scrie Bucuresti, Romania…si totul va functiona perfect.
pentru a functiona, trebuie scris bucharest si dat enter, apoi sub acest camp va scrie “validating…”
cand e gata (validare completa), in casuta va scrie Bucuresti, Romania…si totul va functiona perfect.
Am reusit sa ii instalez pe cel cu vremea si functioneaza perfect,iar cel cu radio s-a instalat dar nu a functionat nici macar o secunda pana acum.Sa fie oare din cauza vitezei slabe de net?Mentionez ca tot timpul sunt pe LimeWire si trag cate ceva,deci viteza mea de net acolo se cam duce:)
Limewire face multe necazuri. Incearca Frostwire sau Cabos. Merg pe aceiasi retea P2P, dar sunt mult mai fine cu sistemul. De asemenea, nu da drumul la multe downloaduri in acelas timp.
Hm, după atâta vreme, mi-am dat seama de o chestie odată cu trecerea la Camino ca default browser: în ... bunul stil Apple, schimbarea “default browser” în preferințele lui Safari aduce schimbarea pe absolut întregul sistem, inclusiv în widgeturi (care sunt banale fișiere HTML). Și, ciudat, pluginul Quicktime nu merge în widget cu Camino pus ca default.