1 din 2
1
Widget-uri.
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Am doua intrebari:1)cum as putea sa fac sa functioneze weather widget sa vad vremea de la bucuresti?2)unde gasesc acele widget-uri romanesti de care s-a tot vorbit pe forum?Multumesc anticipat.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

Anexez o poza sa vedeti cum ramane blocat la mine widget-ul cu vremea.

Fișiere atașate
Fullscreen_1.png.zip  (Dimensiune Fişier 222 - Downloads: 198)
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05

Nu reuşesc să dezarhivez arhiva ta. Anyway, probabil că problema ta este următoarea: pe spatele widget-ului, după ce scrii Bucharest, trebuie să dai enter; stă puţin şi apare “Bucharest, Romania”.

Widget-uri româneşti? http://www.macuser.ro/widgets/romanian_radio/ şi http://www.macuser.ro/widgets/dexonline/

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

nici mie nu mi-a mers niciodata weather, dar asta pe care l-am gasit tot pe aici http://homepage.mac.com/dreerpa/widgets/ merge fara probleme…
codurile trebuie sa te mai uiti care sunt pt romania, sa vb despre ele aici, nu mai stiu unde…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Va multumesc pentru idei.Eu scriam pe spate la widget bucharest,romania, dadeam enter si nu se intampla nimic mai departe,adica widgetul ramanea gol,ca in poza.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

La mine merge Weather, si culmea.. merge si pe Otopeni. Inschimb nu merge zipul pe care l-ai atasat :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 25.10.05

pentru a functiona, trebuie scris bucharest si dat enter, apoi sub acest camp va scrie “validating…”
cand e gata (validare completa), in casuta va scrie Bucuresti, Romania…si totul va functiona perfect.

Semnătură 

“If I were two-faced, would I be wearing this one?”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Mi-a dat o eroare cand l-am atasat,dar nu am mai verificat ce s-a intamplat.O sa il pun diseara din nou.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
TheLost - 14 Aprilie 2006 02:36 PM

pentru a functiona, trebuie scris bucharest si dat enter, apoi sub acest camp va scrie “validating…”
cand e gata (validare completa), in casuta va scrie Bucuresti, Romania…si totul va functiona perfect.

ai dreptate…lipsea enter

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
szhoul - 14 Aprilie 2006 12:14 PM

codurile trebuie sa te mai uiti care sunt pt romania, sa vb despre ele aici, nu mai stiu unde…

Aici

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Am reusit sa ii instalez pe cel cu vremea si functioneaza perfect,iar cel cu radio s-a instalat dar nu a functionat nici macar o secunda pana acum.Sa fie oare din cauza vitezei slabe de net?Mentionez ca tot timpul sunt pe LimeWire si trag cate ceva,deci viteza mea de net acolo se cam duce:)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Limewire face multe necazuri. Incearca Frostwire sau Cabos. Merg pe aceiasi retea P2P, dar sunt mult mai fine cu sistemul. De asemenea, nu da drumul la multe downloaduri in acelas timp.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

Dar chiar asta sa fie problema?se pare ca sunt singurul care nu reuseste asta daca are download activ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

man, dar de ce folosesti tot felul de programele? shakespeer ar trebui sa iti fie de ajuns…pe anumite huburi smile

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Chiar si Shakespeer iti mananca banda.Eu nu stiu de ce nu imi merge widged radio romania,asta este intrebarea mea:)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05
VAXXi - 21 Aprilie 2006 07:25 PM

Hm, după atâta vreme, mi-am dat seama de o chestie odată cu trecerea la Camino ca default browser: în ... bunul stil Apple, schimbarea “default browser” în preferințele lui Safari aduce schimbarea pe absolut întregul sistem, inclusiv în widgeturi (care sunt banale fișiere HTML). Și, ciudat, pluginul Quicktime nu merge în widget cu Camino pus ca default.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

1 din 2
1