2 din 2
2
Widget-uri.
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

VAXXi : esti absolut sigur de ceea ce zici? Adica, eu mi-am setat browser default Firefox din Safari.
Nu cred deloc ca widgeturile imi sunt randate acum cu Firefox… e vorba de API-ul webkit aici.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Hm, se pare că m-am înșelat, și era problemă cu postul de radio de fapt (apărea o imagine a unui CD mic în loc de butonul “play/pause”, și am presupus că e din cauza schimbării de browser). Merge într-adevăr și cu Firefox, și cu Camino ca default browser.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Faza cu imaginea de CD in loc de Play/Pause mi se intampla de la inceput (folosesc Safari). Nu stiu de ce imi pare ca ar fi similara cu ceva din Toast…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06
gothy - 14 Aprilie 2006 10:25 AM

Am doua intrebari:1)cum as putea sa fac sa functioneze weather widget sa vad vremea de la bucuresti?2)unde gasesc acele widget-uri romanesti de care s-a tot vorbit pe forum?Multumesc anticipat.

Este super simplu…. eu tocmai mi-am luat mac-ul si am facut weather-ul sa functioneze in urmaorul mod: la zip code (pe spatele widget-ului) pui asa:EUR|RO|RO010|BUCURESTI| - si va merge garantat wink

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Domnilor, ascultati aci marturia unui tîmpit: pîna azi nu izbutisem sa fac widgetul Weather sa mearga. Nu dadeam enter. Eram furios ca marea cea mare! Foloseam Konfabulator. dar altii mai destepti si mai aplicati ca mine m-au facut fericit dupa un an de Tiger! Merci, frati cauzashi!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07
gothy - 21 Aprilie 2006 03:54 PM

Am reusit sa ii instalez pe cel cu vremea si functioneaza perfect,iar cel cu radio s-a instalat dar nu a functionat nici macar o secunda pana acum.Sa fie oare din cauza vitezei slabe de net?Mentionez ca tot timpul sunt pe LimeWire si trag cate ceva,deci viteza mea de net acolo se cam duce:)

de ce nu transmission sau xtorrent?

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

... ca e mai frumos limewire… si are multe resurse wink

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

ok, am hotarat sa-i pun capat widgetului asta idiot numit calculator. pe toate macurile face probleme. azi am patit ce se vede in poza.
stiti vreun calculator misto? acum am http://www.apple.com/downloads/dashboard/calculate_convert/hexcalculatorwidget.html dar asta bipaie si se lumineaza ecranul cand folosesc tastatura, daca apas cu mouseu butoanele merge bine.

[ Modificat: 17 August 2007 01:57 AM de .ral:cr ]
 Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

dar asta ce are?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

Calculator stie foarte multe, chiar si curs valutar la zi, si arata bine de tot

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

mediaconvertor, nu e widget, ajung mai greu la el smile

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank