VAXXi : esti absolut sigur de ceea ce zici? Adica, eu mi-am setat browser default Firefox din Safari.
Nu cred deloc ca widgeturile imi sunt randate acum cu Firefox… e vorba de API-ul webkit aici.
Hm, se pare că m-am înșelat, și era problemă cu postul de radio de fapt (apărea o imagine a unui CD mic în loc de butonul “play/pause”, și am presupus că e din cauza schimbării de browser). Merge într-adevăr și cu Firefox, și cu Camino ca default browser.
Faza cu imaginea de CD in loc de Play/Pause mi se intampla de la inceput (folosesc Safari). Nu stiu de ce imi pare ca ar fi similara cu ceva din Toast…
Am doua intrebari:1)cum as putea sa fac sa functioneze weather widget sa vad vremea de la bucuresti?2)unde gasesc acele widget-uri romanesti de care s-a tot vorbit pe forum?Multumesc anticipat.
Este super simplu…. eu tocmai mi-am luat mac-ul si am facut weather-ul sa functioneze in urmaorul mod: la zip code (pe spatele widget-ului) pui asa:EUR|RO|RO010|BUCURESTI| - si va merge garantat
Domnilor, ascultati aci marturia unui tîmpit: pîna azi nu izbutisem sa fac widgetul Weather sa mearga. Nu dadeam enter. Eram furios ca marea cea mare! Foloseam Konfabulator. dar altii mai destepti si mai aplicati ca mine m-au facut fericit dupa un an de Tiger! Merci, frati cauzashi!
Am reusit sa ii instalez pe cel cu vremea si functioneaza perfect,iar cel cu radio s-a instalat dar nu a functionat nici macar o secunda pana acum.Sa fie oare din cauza vitezei slabe de net?Mentionez ca tot timpul sunt pe LimeWire si trag cate ceva,deci viteza mea de net acolo se cam duce:)
ok, am hotarat sa-i pun capat widgetului asta idiot numit calculator. pe toate macurile face probleme. azi am patit ce se vede in poza.
stiti vreun calculator misto? acum am http://www.apple.com/downloads/dashboard/calculate_convert/hexcalculatorwidget.html dar asta bipaie si se lumineaza ecranul cand folosesc tastatura, daca apas cu mouseu butoanele merge bine.