vreau sa invat sa folosesc si eu putty cine imi poate oferii informatii despre el…..orice informatie e binevenita…..comenzi pe care le pot folosii….pls…
[ Modificat: 07 Noiembrie 2008 06:39 AM de Administrator ]
de unde sti u…k nu sunt pe aici u crezi k ma astept sa vina unu si sa zik totul pe tava…..stai linistit nu asa se invata asta norok chior sa ai….culegi informatii de la unu…de la altu si asa le pui pe mtoate cap la cap si o sa reusesti…..chestile asta nu se fak cum cred unii hocus pocus….aici ai ceva de lucru….dar nu e imposibil ....asa k cine e dispus sa ma ajute ma va ajuta si ii multumesc pt asta..
de unde sti u…k nu sunt pe aici u crezi k ma astept sa vina unu si sa zik totul pe tava…..stai linistit nu asa se invata asta norok chior sa ai….culegi informatii de la unu…de la altu si asa le pui pe mtoate cap la cap si o sa reusesti…..chestile asta nu se fak cum cred unii hocus pocus….aici ai ceva de lucru….dar nu e imposibil ....asa k cine e dispus sa ma ajute ma va ajuta si ii multumesc pt asta..
Eu unul ți-aș fi recunoscător dacă ai scrie în română, pentru început. După aia mai vedem.
Spuneam, dragul meu, că aici, PE SITE-ul ĂSTA nu ai să ai prea multe şanse!
Poţi să faci ce vrei, dar văd, din profilul tău, că ai intrat aici numai pentru asta şi nici nu te interesează macurile. De aceea nu cred că vei fi ajutat.
Şi, dacă chiar n-ai înţeles, mai ales cei care scriu ca tine nu primesc ajutor.