Sunt curios daca ati pus mana pe asa ceva, eu zic ca este peste Iphone.
Are cut si paste, are MMS, are ecran care raspunde la atingere, asta la prima vedere.
Si in alte ordine de idei nu esti atat de mult legat doar de produsele Apple in acest caz Itunes, astfel ca Blackberry storm se comporta ca un banal card flash atunci cand vrei sa pui muzica sau filme pe el. Nu stiu daca exista vreo functie pe care Iphone o are si BB Storm nu.
Si inca multe altele…
Memorie mica la Blackberry, foarte mica. Mai mult ca sigur si constructia lasa de dorit, fata de iPhone.
Exista ceva asemanator lui AppStore? Daca nu, nasol. Inca un minus.
-Blackberry are memorie mica 1gb interna si card micro SD(pana la 8GB care banuiesc ca trebuie cumparat) in comparatie cu iphone 3g - 16gb
-Ma indoiesc ca exista vreo alternativa la app store deci cel mai probabil ramai doar la aplicatiile pe care le are telefonul
-Blackberry nu are Wi-FI ceea ce e un minus mare
-Bateria la Blackberry sigur tine mai mult ca la Iphone(N-am vazut pana acu o baterie mai slaba ca la iphone)
-GPS-ul merge in Romania(pe iphone momentan inca nu merge)
Are cut si paste, are MMS, are ecran care raspunde la atingere, asta la prima vedere.
Si in alte ordine de idei nu esti atat de mult legat doar de produsele Apple in acest caz Itunes, astfel ca Blackberry storm se comporta ca un banal card flash atunci cand vrei sa pui muzica sau filme pe el. Nu stiu daca exista vreo functie pe care Iphone o are si BB Storm nu.
Si inca multe altele…
Nu cred că te obligă cineva să iei iPhone dacă nu-ți place și ai prefera Blackberry.
Sincer, mi-aș lua iPhone, deși – pt mine – molecularele astea (așa le zic eu) nu-s de mare interes, mă enervează doar ecranele astea tot mai mici, eu neavând ochi prea buni, ceva chinuitor.
-Bateria la Blackberry sigur tine mai mult ca la Iphone(N-am vazut pana acu o baterie mai slaba ca la iphone)
Tot aud ca e bateria slaba la iphone, ca a scazut in versiunea 3G fata de prima versiune etc etc. Dar ia incercati sa il folositi “normal”, ca pe un telefon. Eu am facut-o. Tine 5 ore in convorbire lejer. Daca il folosesti doar pe post de ipod, tine lejer 12 ore, chiar mai mult, asta cu navigarea prin muzica.
Acu daca tot il folosesti sa intri pe internet cu el (mai ales pe 3G, care consuma enorm de mult), sau pe post de gps, sau jocuri cu 3D la maxim in ele, normal ca bateria nu o sa tina mai mult de 3-4 ore. Mie unu imi tine cam 3h30 in internet 3G.
Ce stiu, fata de diamonds (HTC), tine bateria mai mult la iphone. Asa ca nu e chiar “cea mai slaba baterie”.
Apple Store e doar un argument relativ in favoarea iPhone.
Acolo gasesti zeci de aplicatii care fac acelasi lucru si care la alte mobile sunt incluse. In plus unele nu functioneaza.
Daca discutam doar ca programele gadget (gen brichete si halbe de bere) atunci AppStore e tare… pt cine i interesat de asa ceva
Target-uri diferite. Storm-ul il puteti considera iPhone-ul pentru business ca orice Blackberry; si tot ca orice Bb constructia NU lasa de dorit(atat hard cat si soft).
[ Modificat: 06 Noiembrie 2008 05:08 AM de companyofheroes ]
Nu știu ce păreri ne putem da atâta timp cât nici măcar nu a apărut și nici prețul nu se cunoaște cu certitudine. Pe hârtie lucrurile arată bine dar plusurile și minusurile se vor vedea clar abia după ce va ieși pe piață. Părerea mea e că lipsa WiFi anulează toate avantajele lui Storm în comparație cu iPhone (avantaje care oricum pe mine mă lasă rece).
Si inca multe altele…
Nu cred că te obligă cineva să iei iPhone dacă nu-ți place și ai prefera Blackberry.
Sincer, mi-aș lua iPhone, deși – pt mine – molecularele astea (așa le zic eu) nu-s de mare interes, mă enervează doar ecranele astea tot mai mici, eu neavând ochi prea buni, ceva chinuitor.
Nu e vorba de a convinge pe cineva sa cumpere BB Storm si nici Iphone, e doar o discutie pe un forum de specialitate. Poate in viitor cineva va dori sa isi cumpere unul din cele 2 telefoane amintite si va citi aici sa isi faca o parere. Cred ca asta ar fi scopul unui forum, eu cel putin asa cred.
Din punctul meu de vedere as alege storm, este doar parerea mea personala.
Da, dar cum zicea si Tudor, pana n-ai 100 de utilizatori care s puna pe forumuri problemele si experientele pozitive, sau nu te joci tu cu el 2 saptamani… sunt discutii sterile.
Memorie mica la Blackberry, foarte mica. Mai mult ca sigur si constructia lasa de dorit, fata de iPhone.
Exista ceva asemanator lui AppStore? Daca nu, nasol. Inca un minus.
Constructia la BB Storm si la BB in general nu lasa deloc de dorit!
Si BB Storm va permite sincronizarea cu Itunes, probabil doar pentru muzica si filme, nu cred ca si pentru aplicatii.
Memoria este intr-adevar mai mica decat la Iphone.
Si BB Storm va permite sincronizarea cu Itunes, probabil doar pentru muzica si filme, nu cred ca si pentru aplicatii.
Ei zic: Sync your desktop iTunes® music files using BlackBerry® Media Sync
la care se adaugă următoarea notă de subsol:
BlackBerry Media Sync is compatible with 32-bit editions of Windows XP Service Pack 2 which can be used with iTunes version 7.0 or higher AND 32-bit editions of Windows Vista which can be used with iTunes version 7.2 or higher. Not compatible with Windows 2000 or MAC OS.
În consecință le urez utilizare plăcută pasionaților de Windows.
Tot aud ca e bateria slaba la iphone, ca a scazut in versiunea 3G fata de prima versiune etc etc. Dar ia incercati sa il folositi “normal”, ca pe un telefon. Eu am facut-o. Tine 5 ore in convorbire lejer. Daca il folosesti doar pe post de ipod, tine lejer 12 ore, chiar mai mult, asta cu navigarea prin muzica.
Acu daca tot il folosesti sa intri pe internet cu el (mai ales pe 3G, care consuma enorm de mult), sau pe post de gps, sau jocuri cu 3D la maxim in ele, normal ca bateria nu o sa tina mai mult de 3-4 ore. Mie unu imi tine cam 3h30 in internet 3G.
Ce stiu, fata de diamonds (HTC), tine bateria mai mult la iphone. Asa ca nu e chiar “cea mai slaba baterie”.
Nu tine iphonul 12 ore pe muzica cum n-ai da-o.Mai mult de 8 ore nu tine.La filme nici 4-5 ore nu tine.La mine personal o data pe zi sau la 2 zile trebuie sa-l reincarc si eu n-am jocuri pe el, sau sa-l folosesc ca ipod, sau sa navighez pe net, atat cat vorbesc la el si ma uit la ora (momentan).Sau chiar daca il las peste noapte incarcat full dimineata se duce cel putin 25% din baterie.
A da si cum gps-ul nu merge momenan in Romania nu prea am cum sa-l folosesc