2 din 6
2
Ce parere aveti de Blackberry Storm? VS. Iphone
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

P-asta cu GPS care nu merge in Romania am mai auzit-o. Nu merge navigatia pe iPhone, GPSul merge bine mersi si in Antarctica.
Eu folosesc, in afara de Maps, GPS Kit, MyTrack, PacPlot si GPS Tracker; unele-s free, nu mai stiu care.

Si de cand cu masina Google prin Bucuresti, am mari sperante ca o sa avem si noi navigatie, macar in Bucuresti, macar prin Maps.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

de fapt la asta ma refeream.Din timp ce problema e veche nu ma gandeam sa se gaseasca unii sa comenteze asa aiurea….

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08
Dark1one - 07 Noiembrie 2008 01:55 AM
LuciBv - 06 Noiembrie 2008 04:47 AM
Dark1one - 06 Noiembrie 2008 02:05 AM

-Bateria la Blackberry sigur tine mai mult ca la Iphone(N-am vazut pana acu o baterie mai slaba ca la iphone)

Tot aud ca e bateria slaba la iphone, ca a scazut in versiunea 3G fata de prima versiune etc etc. Dar ia incercati sa il folositi “normal”, ca pe un telefon. Eu am facut-o. Tine 5 ore in convorbire lejer. Daca il folosesti doar pe post de ipod, tine lejer 12 ore, chiar mai mult, asta cu navigarea prin muzica.
Acu daca tot il folosesti sa intri pe internet cu el (mai ales pe 3G, care consuma enorm de mult), sau pe post de gps, sau jocuri cu 3D la maxim in ele, normal ca bateria nu o sa tina mai mult de 3-4 ore. Mie unu imi tine cam 3h30 in internet 3G.

Ce stiu, fata de diamonds (HTC), tine bateria mai mult la iphone. Asa ca nu e chiar “cea mai slaba baterie”.

Nu tine iphonul 12 ore pe muzica cum n-ai da-o.Mai mult de 8 ore nu tine.La filme nici 4-5 ore nu tine.La mine personal o data pe zi sau la 2 zile trebuie sa-l reincarc si eu n-am jocuri pe el, sau sa-l folosesc ca ipod, sau sa navighez pe net, atat cat vorbesc la el si ma uit la ora (momentan).Sau chiar daca il las peste noapte incarcat full dimineata se duce cel putin 25%  din baterie.
A da si cum gps-ul nu merge momenan in Romania nu prea am cum sa-l folosesc

Scuza-ma, dar tu sigur ai o problema cu bateria la iPhone-ul tau. Uite de exemplu sa iti spun cum arata al meu in momentul asta : incarcat ieri pe la 3 dupa amiaza(deci acu vreo 30 ore), folosit 5 ore (atata scrie pe el), dintre care cam 1h30 pe 3G, si restul timpului citit carti cu Stanza, si ascultat muzica, si vorbit la el 20 minute. Bateria e putin sub jumate, deci ma mai tine cel putin 3 ore.

Cand ziceam de alea 12 ore lejer de tinut in ascultat muzica, nu vorbeam asa de vraja, chiar am cronometrat. Si ultima fraza a ta, cum ca se duce 25% din baterie intr-o noapte fara sa il folosesti… asta denota clar o problema.

In fine, deja e offtopic ce vorbim noi aici.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

Ca tot ai mentionat ca am probleme la baterie ... Nu stiu , poate si ai dreptate, poate nu.
Am fost de 3 ori la orange shop si de 100 de ori mi s-a spus ca atat tine bateria la iphone si ca n-am nici o problema la ea si n-am ce sa-i fac (am mentionat si faptul ca mi se duce in jur de 25% peste noapte)
Acum ce sa zic ... astept pareri si de la ceilalti useri…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

mai dar BB sunt nebuni nu alta ..cum sa faca un terminal high end fara WiFi ? sa inteleg ca are WiMax ? nici asta nu are deci ..wtf? /:)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.08.08
Koniaku - 17 Noiembrie 2008 07:15 PM

mai dar BB sunt nebuni nu alta ..cum sa faca un terminal high end fara WiFi ? sa inteleg ca are WiMax ? nici asta nu are deci ..wtf? /:)

intr-adevar un mare minus, dar probabil ca se gandesc ca folosesti serviciul de date de la provider si se poate spune ca nu ai nevoie de wi fi
e o discutie de costuri de conectare aici

[ Modificat: 17 Noiembrie 2008 09:09 PM de adr1an ]
 Semnătură 

Don’t drink and drive, when you can smoke and fly!

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05
adr1an - 17 Noiembrie 2008 08:55 PM
Koniaku - 17 Noiembrie 2008 07:15 PM

intr-adevar un mare minus, dar probabil ca se gandesc ca folosesti serviciul de date de la provider si se poate spune ca nu ai nevoie de wi fi
e o discutie de costuri de conectare aici

d’asta exista studiu de piata si d’asta Koniaku nu-l cumpara…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.08.08

departe de mine ideea de a te face sa il cumperi, daca ar fi fost firma mea as mai spune
idee este ca mi s-a parut un concurent destul de serios la iphone, un care rezolva destule probleme pe care iphone le are

Semnătură 

Don’t drink and drive, when you can smoke and fly!

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Engadget despre Blackberry Storm:

Going into this review, we really wanted to love this phone. On paper it sounds like the perfect antidote to our gripes about the iPhone, and in some ways it lives up to those promises—but more often than not while using the Storm, we felt let down or frustrated. Ultimately, this could be a great platform with a little more time in the oven, but right now, it feels undercooked—and that’s not enough for us.

PC World despre Blackberry Storm: Awkward and Disappointing

Chicago Tribune despre Blackberry Storm: BlackBerry Storm can’t compete with the iPhone; Bold may be better choice

Gizmodo despre Blackberry Storm:

The Storm is a strong effort from RIM, but it’s not quite the killer phone that they or Verizon need it to be. It’s good—RIM clearly put a lot of thought into the design. But I think it fall short of what they were aiming for, and ultimately what all the hype is driving people to expect. Some of this is fixable: The damn thing needs to crash less often.

Să intre următorul iPhone-killer, vă rog! smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07
LuciBv - 07 Noiembrie 2008 05:52 AM
Dark1one - 07 Noiembrie 2008 01:55 AM
LuciBv - 06 Noiembrie 2008 04:47 AM
Dark1one - 06 Noiembrie 2008 02:05 AM

-Bateria la Blackberry sigur tine mai mult ca la Iphone(N-am vazut pana acu o baterie mai slaba ca la iphone)

Tot aud ca e bateria slaba la iphone, ca a scazut in versiunea 3G fata de prima versiune etc etc. Dar ia incercati sa il folositi “normal”, ca pe un telefon. Eu am facut-o. Tine 5 ore in convorbire lejer. Daca il folosesti doar pe post de ipod, tine lejer 12 ore, chiar mai mult, asta cu navigarea prin muzica.
Acu daca tot il folosesti sa intri pe internet cu el (mai ales pe 3G, care consuma enorm de mult), sau pe post de gps, sau jocuri cu 3D la maxim in ele, normal ca bateria nu o sa tina mai mult de 3-4 ore. Mie unu imi tine cam 3h30 in internet 3G.

Ce stiu, fata de diamonds (HTC), tine bateria mai mult la iphone. Asa ca nu e chiar “cea mai slaba baterie”.

Nu tine iphonul 12 ore pe muzica cum n-ai da-o.Mai mult de 8 ore nu tine.La filme nici 4-5 ore nu tine.La mine personal o data pe zi sau la 2 zile trebuie sa-l reincarc si eu n-am jocuri pe el, sau sa-l folosesc ca ipod, sau sa navighez pe net, atat cat vorbesc la el si ma uit la ora (momentan).Sau chiar daca il las peste noapte incarcat full dimineata se duce cel putin 25%  din baterie.
A da si cum gps-ul nu merge momenan in Romania nu prea am cum sa-l folosesc

asta cu “se descarca 25% peste noapte” e din cauza retelei. semnalul e slab si telefonul cauta reteaua prin urmare bateria se duce. e valabil pt orice telefon, nu doar pt iphone

Scuza-ma, dar tu sigur ai o problema cu bateria la iPhone-ul tau. Uite de exemplu sa iti spun cum arata al meu in momentul asta : incarcat ieri pe la 3 dupa amiaza(deci acu vreo 30 ore), folosit 5 ore (atata scrie pe el), dintre care cam 1h30 pe 3G, si restul timpului citit carti cu Stanza, si ascultat muzica, si vorbit la el 20 minute. Bateria e putin sub jumate, deci ma mai tine cel putin 3 ore.

Cand ziceam de alea 12 ore lejer de tinut in ascultat muzica, nu vorbeam asa de vraja, chiar am cronometrat. Si ultima fraza a ta, cum ca se duce 25% din baterie intr-o noapte fara sa il folosesti… asta denota clar o problema.

In fine, deja e offtopic ce vorbim noi aici.

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ai vrut să zici ceva, Farfelkugel?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07
toma - 21 Noiembrie 2008 05:46 AM

Ai vrut să zici ceva, Farfelkugel?

asta cu “se descarca 25% peste noapte” e din cauza retelei. semnalul e slab si telefonul cauta reteaua prin urmare bateria se duce. e valabil pt orice telefon, nu doar pt iphone

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

Blackberry 9500 Storm este, dupa mine, singurul challenger adevarat pentru iPhone 3G in momentul de fata. Nu pentru ca HTC sau LG nu ar avea produse de inalta calitate, ci pentru ca nu se bucura de popularitatea companiei Research In Motion. 9500 este un telefon solid si performant care vine, la fel ca si alte modele, cu mai toate punctele slabe ale iPhone-ului puse la punct. Va dau insa cateva motive sa va indoiti de succesul sau vs. iPhone 3G:

- RIM este o companie cunoscuta si apreciata, dar nu se bucura de reputatia, istoria si clientela Apple;
- pe partea de marketing Apple si Steve Jobs sunt campioni mondiali, no comment;
- update-urile de firmware si aplicatiile din App Store vor reduce semnificativ lipsurile iPhone;
- iPhone OS si interfata multitouch continua sa ia fatza concurentei;
- iTunes-ul si interesul urias al dezvoltatorilor de software pentru iPhone constituie alt avantaj;
- RIM a lansat de curand Blackberry Bold, facandu-si singuri concurenta la Storm;
- designul lui 9500, oricat am fi de generosi, nu este pe masura iPhone;
- si daca nimic din ce-am spus aici nu deranjeaza, lipsa Wi-Fi tot isi va spune ultimul cuvant.

Acestea fiind spuse, e clar ca iPhone 3G va fi invins in cele din urma.  De catre… un alt iPhone, the 3rd gen! smile)

[ Modificat: 22 Noiembrie 2008 01:34 PM de AppleGenius ]
 Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

Review facut de Walt Mossberg!

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Good fun with David Pogue.
http://www.nytimes.com/2008/11/27/technology/personaltech/27pogue.html?_r=1&partner=rss&emc=rss&pagewanted=all

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

2 din 6
2