3 din 6
3
Ce parere aveti de Blackberry Storm? VS. Iphone
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

parerea mea ca in momentul de fata nu exista pe piata un concurent pt iphone,un mare + este app store-ul.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
adr1an - 06 Noiembrie 2008 11:31 PM

[...]
Din punctul meu de vedere as alege storm, este doar parerea mea personala.

Da, te-aș crede dacă l-ai fi folosit cel puțin o lună și tot cel puțin o lună pe nenea iPhone, apoi poți trage concluzii. așa, că arată bine, că știe să facă tumbe… știm toți asta, depinde cum le facem.
Nu-s mare pasionat de telefoane, iPhone mi-aș lua dacă ar costa sub 1000 lei, aș da 500 lei pe unul vechi de peste un an. Mi-aș lua orice alt telefon dacă ar avea ecran suficient de mare să nu-mi pun ochelarii și să nu-mi corupă pe ș ț ă și pe š ť ř ł etc. cînd fac sync Address Book la/de la telefon, cum mă chinuie și un Sony Ericsson și un nou-nouț Samsung. Naiba să-i ia pe producătorii ăștia, nu aș fi crezut că azi mai face cineva telefoane fără suport UTF8. Uite că se fac, majoritatea! Nici Nokia nu a aflat că româna are nevoie de utf8 pt afișaj corect. Și finlandezii îs oameni fini. Fini, dar proști.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 06 Noiembrie 2008 10:11 PM

Nu știu ce păreri ne putem da atâta timp cât nici măcar nu a apărut și nici prețul nu se cunoaște cu certitudine. Pe hârtie lucrurile arată bine dar plusurile și minusurile se vor vedea clar abia după ce va ieși pe piață. Părerea mea e că lipsa WiFi anulează toate avantajele lui Storm în comparație cu iPhone (avantaje care oricum pe mine mă lasă rece).

ma uitam pe gsmarena si am observat ceva,e vreo gresala?
in rest peste tot pe unde am citit scrie ca nu are wifi.

[ Modificat: 28 Noiembrie 2008 02:00 AM de boboc ]
 Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Cam asa arata in detaliu telefonul (Blackberry Storm).
Arata bine si are multe functionalitati dar nu as renunta la iPhone. Cred ca BlackBerry ar deveni plictisitor.
Cred ca vor fi foarte multi clienti, din moment ce foarte multe persoane (mai ales din State) sunt de partea BlackBerry.

http://estore.vzwshop.com/storm/

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ok dar nu inteleg are wifi sau nu?in poza de mai sus spune ca da,in alta parte ca nu…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

n-are!

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

a avut cineva de aici vreun blackberry?daca da cum vi s-a parut?
totusi mi se par cam scumpe,si iphone-ul este,dar,merita banii.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 24.10.05

Eu sunt destul de inafara discutiei, ramanand la SonyEricsson P1 din motive de pen cu care pot sa scrie de mana, repede si eficient. iPhone va incepe sa ma intereseze dupa urmatoarea generatie.Contributia mea la acest forum este doar o observatie a unui om care-a mancat comunicare o viata: nu rezolvi nimic facand un look-alike la ceva care e la moda.
Trebuie sa vii cu un concept puternic, diferentiator.
Am sa va dau un singur exemplu din sutele/miile care umplu manualele de marketing, PlayStation vs. XBOX. Astia doi se bat ca chiorii , acum nu stiu care pe care bate AZI (1 dec.2008) dar sigur e vorba doar de cateva procente intre unul si altul. Atentie ca nu vorbesc doar de ps3 si xbox360 ci de tot fenomenul -cum a crezut Microsoft ca e loc pe piata pe langa Sony. Da era, dar foarte greu de cucerit.
A venit micutul Wii al unora suficient de disperati ( din cate stiu Nintendo era pe buza lui falimentu’) ca sa scoata ceva extra-ordinar si ghici cine-i acum trend setter si al naibii de greu de batut pentru ca are un concept puternic, unic.
Daca asta nu va convinge uitati-va cati au incercat sa imite iPodul si si-au luat-o in mana.
Scuzee daca-s off-topic.

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.08.08
bobocbbb - 01 Decembrie 2008 08:18 AM

a avut cineva de aici vreun blackberry?daca da cum vi s-a parut?
totusi mi se par cam scumpe,si iphone-ul este,dar,merita banii.

eu am Storm si merita fiecare banut, mai ales la partea de mail
intr-adevar nu are wi-fi si nici app store (au doar un inceput de app store cu vreo 8 app, probabil pe viitor mai multe), in rest e super ok
eu votez pentru Storm! (acum dupa o luna de folosire)

Semnătură 

Don’t drink and drive, when you can smoke and fly!

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 20.09.08

naspa ca n-are wifi
am avut si eu un blackberry si il mai si am ca il primisem gratis
nu m-am obisnuit cu el deloc,tin cu iphonul deci

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

Blackberry ! ... BLEAH ! !! :-&

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

De acord, Blackberry-urile se inscriu in categoria “pentru fanii genului”: n-am avut, dar nici nu vreau sa am…

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRank
Member
Din: Roman
Macuser din: 28.01.08

sunt numai bun de dat raspunsul la intrebarea topicului…pana acum am avut 4 feluri de blackberry , prima generatie de iphone si acum o am pe-a doua , cel 3G…misto la BB era serviciul de push email , era usor de configurat iar mailurile iti intrau mai repede in telefon decat pe pc…era marele meu regret , in rest erau robuste , taste misto , etc…desoperind iphoneul ( si apoi Macul ) am fost placut surprins de usurinta in utilizare , iar de vreo 2 zile folosesc MobileMe…concluzia : am uitat de BB !! un mail trimis la adresa . intra sub 5 secunde in iphone ( mai rapid decat la BB ) , nu mai vorbesc de celelalte avantaje ale Mobile ( scrii un contact in iphone si-l regasesti in agenda de pe Mac sau scrii o intalnire in iCal si iti apare in tel , spatiul generos in cloud ) sau de AppStore…nu-mi doresc decat ca Apple s-o tina tot asa !! Sa zic ceva si de Storm : daca Voda n-ar trebui sa-si tina orgoliul sus fata de Orange cu al sau iphone , nu s-ar fi vazut la noi Storm prea curand ( raspunsul e simplu : e criza , tel in sine e scump , se adreseaza unui public tinta plus ca e o marca putin cunoscuta fata de alti producatori de mobile )...

Semnătură 

TRUST NO ONE !

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.08.08

[( raspunsul e simplu : e criza , tel in sine e scump , se adreseaza unui public tinta plus ca e o marca putin cunoscuta fata de alti producatori de mobile )...

Nu este criza in doemeniul telecom, in special in Romania. Garantat toti operatorii vor anunta cresteri in 2009, in conditiile in care mai tin in spate cate un operator sau chiar doi din grup cu probleme.

Semnătură 

Don’t drink and drive, when you can smoke and fly!

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member
Din: Roman
Macuser din: 28.01.08

o sa fie crestere insa le doresc negativa…dupa parerea mea , RO e in continuare teren de monopol al celor 2 mari operatori , iar cei care mai misca in front sunt nevoiti sa apeleze la gratuitati care numai benefice nu sunt dpv economic pentru ei…noua clientilor insa trebuie sa ne fie bine ! UPDATE : de aseara studiez ceva probleme legate de operatorii mobili din Italia ( am o situatie pe care trebuie s-o rezolv ) si constat cu surprindere ca suntem in fata unor natii din Occident ca internet , ca tarife , etc…dar sa nu divaghez de la subiectul topicului prea mult…

Semnătură 

TRUST NO ONE !

3 din 6
3