4 din 6
4
Ce parere aveti de Blackberry Storm? VS. Iphone
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Uite o comparaţie (video) facută de cei de la CnetTV

http://farm4.static.flickr.com/3252/3129818595_221003ec3c_m.jpg 

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

HA! Punked! Pwned! Trashed! Go out there and be somebody…NOT!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

@Andrei, vezi ca tu ai pus poza cu BB Bold 9000: http://www.gsmarena.com/blackberry_bold_9000-2370.php . Culmea e ca asta are wifi :D

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
goosebumps4 - 23 Decembrie 2008 10:37 PM

@Andrei, vezi ca tu ai pus poza cu BB Bold 9000: http://www.gsmarena.com/blackberry_bold_9000-2370.php . Culmea e ca asta are wifi :D

Correct, my bad :(

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

am observat si eu da ziceam ca se supara pe mine daca ii zic….important e ca in filmuletz apare ce trebe :D….sarbatori fericite Andrei :D!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

http://www.youtube.com/watch?v=c7e9vpxFWcI

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

lipsa wireless-ului e un mare mare minus pentru storm,stim cu toti cum merg serviciile 3g la noi,pe un smartphone eu zic ca wireless-ul este un must have.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.08.08

Sa nu mai aud de BB Storm, o mare tampenie.
Il am de la lansare si de 2 sapt am revenit la vechiul telefon. S-a stricat touchscreen-ul, dar facand exceptie de asta este foarte greu de folosit si merge greu si tot ce e mai rau la un telefon.

Semnătură 

Don’t drink and drive, when you can smoke and fly!

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

smile  Mai ții minte ce-ai scris în primul post din această discuție? Îmi pare sincer rău că s-a întîmplat așa. Apple a pritocit o grămadă pînă a ieșit pe pață cu iPhone în timp ce ceilalți, mînați de la spate au ieșit cu modele asemănătoare în grabă.
Poți să ne spui cît te-a costat și ce părți bune are Storm? Sînt sigur că ți-a plăcut ceva.

PS Iată o reclamă care se vrea anti Apple. Se potrivește în cazut tău. “Nothing can touch it” Normal, dacă s-a stricat touch screen-ul.

[ Modificat: 27 Februarie 2009 03:56 PM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
toma - 27 Februarie 2009 03:50 PM

PS Iată o reclamă care se vrea anti Apple. Se potrivește în cazut tău. “Nothing can touch it” Normal, dacă s-a stricat touch screen-ul.

Păi video-ul acesta l-am postat eu mai sus, postare ce a adus din nou în discuţie acest topic, nemaiscriindu-se nimic din decembrie 08.
Mi s-a părut seacă “reclama”. Iniţial am vrut să postez la fun, dar…
Dacă produsul ar fi într-adevăr în postura de “kick ass”, atunci, parcă video-ul ar fi avut o esenţă dar dacă  produsul a plecat cu funcţii lipsă fată de iPhone şi nu a evoluat, cum poţi promova o asemenea chestie mad

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 20.09.08

firma unde lucrez mi-a dat posibilitatea sa imi aleg ca fiecare angajat un telefon la pret special
compania utilizata de noi n-aveau iphone 3g,asa ca am decis sa astept oricum nu am nevoie de doua telefoane
cert este ca l-am vazut la unul din colegi care l-a ales,mie nu imi place deloc,mi-a facut o impresie nasoala…se misca gafaind,trebuie sa apesi pe ecran ceea ce e foarte aiure mai ales la un sms,forma lui iarasi nu mi a placut…..n-are wireless!!!pastrati-va iphoneurile sau in nici un caz nu luati storm
reclama nu a fost acceptata,scrie pe net
da a mai observat cineva ca de 2 ani incoa’ toata lumea ataca apple sau incearca sa-l copieze??/

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRank
Jr. Member
toma - 27 Februarie 2009 03:50 PM

smile  Mai ții minte ce-ai scris în primul post din această discuție? Îmi pare sincer rău că s-a întîmplat așa. Apple a pritocit o grămadă pînă a ieșit pe pață cu iPhone în timp ce ceilalți, mînați de la spate au ieșit cu modele asemănătoare în grabă.
Poți să ne spui cît te-a costat și ce părți bune are Storm? Sînt sigur că ți-a plăcut ceva.

in afara de faptul ca partea de e-mail functioneaza perfect nu am alt plus pe care sa il evidentiez
acum sunt in cautare de iphone si dupa ce imi iau iphone il donez unei persoane care vrea sa isi piarda vremea cu el
partea de touch screen-ul nu stiu daca este o defectiune, poate asa merge greu
pretul in jur de 400 EUR tva inclus

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRank
Jr. Member

De 3 zile sunt utilizator de Iphone 3G, cumparat decodat si oficial. Ca fost utilizator de BB (ultimii 3-4 ani, atat curve cat si storm) va spun ca Iphone este cateva clase peste BB, din toate punctele de vedere.
Ii lipseste cut and paste, MMS (eu nu am trimis in ultimii ani macar un MMS) si nu poate sa filmeze. Dar sunt sigur ca sa poate trai si fara aceste lipsuri, are prea multe plusuri sa nu fie asa.
Sunt decis sa il pastrez si sa nu renunt la Iphone ever.
Acestea fiind spuse am devinit Apple complet : Iphone, Macbook, Ipod, Airport Express si lista este deschisa.
Apple rocks!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
adr1an - 07 Martie 2009 12:42 AM

Ii lipseste cut and paste, MMS (eu nu am trimis in ultimii ani macar un MMS) si nu poate sa filmeze. Dar sunt sigur ca sa poate trai si fara aceste lipsuri, are prea multe plusuri sa nu fie asa.

Partea buna e ca toate aceste lipsuri pot disparea la un viitor update, daca se doreste asta.

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Stie cineva daca blackberry bold merge folosit ca modem?
Dar bold nu storm.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

4 din 6
4