am avut ocazia sa tin in mana un blackberry storm si vreau sa spun ca mi se pare cel mai prost touchscreen,daca se poate numi astfel!
am un bb curve 8900 de care sunt foarte multumit dar storm-ul nu pot sa cred ca se numeste touchscreen.
acel display e un buton mare pe care se apasa…asta inseamna touchscreen?
am vazut ca sunt 2 model de stom 9500 si 9530,ambele au la fel “touchscreen-ul” ?
am avut ocazia sa tin in mana un blackberry storm si vreau sa spun ca mi se pare cel mai prost touchscreen,daca se poate numi astfel!
am un bb curve 8900 de care sunt foarte multumit dar storm-ul nu pot sa cred ca se numeste touchscreen.
acel display e un buton mare pe care se apasa…asta inseamna touchscreen?
am vazut ca sunt 2 model de stom 9500 si 9530,ambele au la fel “touchscreen-ul” ?
ambele sunt la fel, diferenta este ca unul dintre ele este facut special pentru Vodafone dar in principiu sunt identice
Eu sunt destul de inafara discutiei, ramanand la SonyEricsson P1 din motive de pen cu care pot sa scrie de mana, repede si eficient.
Si ai reusit sa sincronizezi calendarul din telefon cu cel din Mac? Eu incerc de vreo saptamana (sunt nou pe Apple si misc mai greu…). Dar internetul prin GSM merge sa vezi net pe Apple prin P1? Bluetooth sau cablu?
BlackBerry este un telefon bun. Am avut Bold și Storm iar acum am trecut IAR la iPhone.
Eu am ajuns la concluzia că iPhone-ul este cel mai bun telefon de pe piața cu touchscreen. Nu se compara calitatea si functiile ecranului de la iPhone cu orice alt telefon cu touchscreen.
Eu am ajuns la concluzia că iPhone-ul este cel mai bun telefon de pe piața cu touchscreen. Nu se compara calitatea si functiile ecranului de la iPhone cu orice alt telefon cu touchscreen.
Stați așa. Hai să vedem și noul Nokia N 900 care urmează să apară. Văd că l-au amânat un pic.
Daca vorbim strict de Storm, ca hardware nu e un telefon prea reusit. Sunt doua mari probleme acolo:
Principala problema e touchscreenul. Au mai remediat problema la Storm 2, insa chiar si cu tehnologia piezo tot nu se apropie d eusurinta in utilizare a iPhone-ului.
A doua mare problema e insasi OS-ul Blackberry actual. RIM nu a creat un OS nativ touch, ca Apple, ci a adaptat 4.7-le pt. utilizarea touch, rezultand ulterior 5.0-ul.
In schimb, daca vorbim de platforma Blackberry in general fata de iPhone…scuze, dar BB e o platforma ideala pt. business, iPhone-ul nu.
Fiind un utilizator de cursa lunga, pot sa-mi exprim opinia obiectiv : pana acum am avut de la Blackberry urmatoarele modele : 8700, 8310, 8110, Bold si acum e prin casa un 8220 iar de la iphone am in casa prima, a doua si a treia generatie…concluzia ? iphone-ul castiga detasat ORICE disputa cu Blackberry ! nu mai vorbesc de celelalte mobile…dupa mine, alte firme de mobile pierd datorita faptului ca Apple e specializata in hardware + software ceea ce face usor ca iphone-ul sa castige oriunde…
Stati putin. Vorbim strict de terminale sau si de solutia de mail?
Fiindca daca vorbim de terminale sunt de acord cu bully. Daca vorbim de solutia de mail…BB e mult in fata lui iPhone ca solutie de mail corporate. Pe partea de securitate si acces la servere LN Domino, solutia BB e imbatabila.