5 din 6
5
Ce parere aveti de Blackberry Storm? VS. Iphone
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07
boboc - 13 Martie 2009 05:56 AM

Stie cineva daca blackberry bold merge folosit ca modem?
Dar bold nu storm.

Uite aici http://na.blackberry.com/eng/devices/features/tethered_modem.jsp .

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

am avut ocazia sa tin in mana un blackberry storm si vreau sa spun ca mi se pare cel mai prost touchscreen,daca se poate numi astfel!
am un bb curve 8900 de care sunt foarte multumit dar storm-ul nu pot sa cred ca se numeste touchscreen.
acel display e un buton mare pe care se apasa…asta inseamna touchscreen? smile
am vazut ca sunt 2 model de stom 9500 si 9530,ambele au la fel “touchscreen-ul” ?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.08.08
boboc - 13 Iunie 2009 05:54 AM

am avut ocazia sa tin in mana un blackberry storm si vreau sa spun ca mi se pare cel mai prost touchscreen,daca se poate numi astfel!
am un bb curve 8900 de care sunt foarte multumit dar storm-ul nu pot sa cred ca se numeste touchscreen.
acel display e un buton mare pe care se apasa…asta inseamna touchscreen? smile
am vazut ca sunt 2 model de stom 9500 si 9530,ambele au la fel “touchscreen-ul” ?

ambele sunt la fel, diferenta este ca unul dintre ele este facut special pentru Vodafone dar in principiu sunt identice

Semnătură 

Don’t drink and drive, when you can smoke and fly!

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 12.09.09
SEmanuel - 01 Decembrie 2008 05:57 PM

Eu sunt destul de inafara discutiei, ramanand la SonyEricsson P1 din motive de pen cu care pot sa scrie de mana, repede si eficient.

Si ai reusit sa sincronizezi calendarul din telefon cu cel din Mac? Eu incerc de vreo saptamana (sunt nou pe Apple si misc mai greu…). Dar internetul prin GSM merge sa vezi net pe Apple prin P1? Bluetooth sau cablu?

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Pentru Blackberry a aparut soft de la mama lui (RIM) pentru sincronizat, pus muzica (adica playlist-uri din itunes) si de pus programe.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 02.10.08

BlackBerry este un telefon bun. Am avut Bold și Storm iar acum am trecut IAR la iPhone.

Eu am ajuns la concluzia că iPhone-ul este cel mai bun telefon de pe piața cu touchscreen. Nu se compara calitatea si functiile ecranului de la iPhone cu orice alt telefon cu touchscreen.

Semnătură 

appleabuser

iMac - MacBook Air - iPhone 4 - iPad 2 3G

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Cred ca pe acest punct de vedere este toata lumea deacord cu tine smile

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

da, de acord, am avut htc-uri, decât pixul lor mai bine degetele mele smile

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.04.09
adipopescu - 08 Noiembrie 2009 09:27 AM

Eu am ajuns la concluzia că iPhone-ul este cel mai bun telefon de pe piața cu touchscreen. Nu se compara calitatea si functiile ecranului de la iPhone cu orice alt telefon cu touchscreen.

Stați așa. Hai să vedem și noul Nokia N 900 care urmează să apară. Văd că l-au amânat un pic.

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Daca vorbim strict de Storm, ca hardware nu e un telefon prea reusit. Sunt doua mari probleme acolo:
Principala problema e touchscreenul. Au mai remediat problema la Storm 2, insa chiar si cu tehnologia piezo tot nu se apropie d eusurinta in utilizare a iPhone-ului.
A doua mare problema e insasi OS-ul Blackberry actual. RIM nu a creat un OS nativ touch, ca Apple, ci a adaptat 4.7-le pt. utilizarea touch, rezultand ulterior 5.0-ul.

In schimb, daca vorbim de platforma Blackberry in general fata de iPhone…scuze, dar BB e o platforma ideala pt. business, iPhone-ul nu.

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

http://www.cellular-news.com/story/40926.php

top 10 pentru noiembrie 2009….
smile

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Dacule, ești offtopic. Unde vezi tu BB în topul ăla? smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Pe locurile 10-100 ?  tongue rolleye

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRank
Member
Din: Roman
Macuser din: 28.01.08

Fiind un utilizator de cursa lunga, pot sa-mi exprim opinia obiectiv : pana acum am avut de la Blackberry urmatoarele modele : 8700, 8310, 8110, Bold si acum e prin casa un 8220 iar de la iphone am in casa prima, a doua si a treia generatie…concluzia ? iphone-ul castiga detasat ORICE disputa cu Blackberry ! nu mai vorbesc de celelalte mobile…dupa mine, alte firme de mobile pierd datorita faptului ca Apple e specializata in hardware + software ceea ce face usor ca iphone-ul sa castige oriunde…

Semnătură 

TRUST NO ONE !

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Stati putin. Vorbim strict de terminale sau si de solutia de mail?
Fiindca daca vorbim de terminale sunt de acord cu bully. Daca vorbim de solutia de mail…BB e mult in fata lui iPhone ca solutie de mail corporate. Pe partea de securitate si acces la servere LN Domino, solutia BB e imbatabila.

5 din 6
5