Ma indoiesc ca google va face hartile pentru romania in curand asa ca mi-e interesant daca exista vreo aplicatie/software prin cydia sau all over the internet care contine o harta detaliata a Romaniei
Foloseste Google Maps, insa le poate folosi si offline. De asemenea poti incarca pe telefon harti care au fost descarcate in prealabil pe calculator folosind “xGPS Maps Manager”.
a folosit cineva aGPS-ul pe Iphone 3g? Eu cand ma conectez la Google Maps, intotdeauna ma conectez prin Edge/3G/Wi-fi, dar niciodata nu am vazut simbolul de satelit.
a folosit cineva aGPS-ul pe Iphone 3g? Eu cand ma conectez la Google Maps, intotdeauna ma conectez prin Edge/3G/Wi-fi, dar niciodata nu am vazut simbolul de satelit.
Intrăi în aplicația Maps, uită-te jos în dreapta și vei vedea ceva ca o filă îndoită. Apasă acolo și ți se va deschide un meniu de unde poți alege Map, Satellite, Hybrid. În stînga, jos ai “Locate me”.
nu se poate face un hack ceva sa foloseasca yahoo maps? cel putin pe bucuresti e destul de detaliata….
Nici eu nu cred ca nu exista vreo aplicatie de genu.Google maps nu contine cam majoritatea tarilor din estul europei asa ca nevoia e si mare. Ma gandesc ca trebuie sa se fi gasit vreun destept care a construit o astfel de aplicatie, acum asteptam sa ne zica cineva unde o gasim