HARTA CU PUNCTE DE INTERES ?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Salutare ,

Am o tema serioasa de realizat,si anume:

Pentru marile Capitale ale lumii trebuie sa gasesc urmatoarele informatii de interes turistic intr-un mod organizat cum ar fi :monumente istorice,piete vestite,biserici,muzee,opera,teatru,cinema,balet,parcuri si parcuri de distractii,gradini zoologice,circ,delfinarii,acvarii,curse de cai.
Problema este ca trebuie sa nu scap nici un obiectiv important din categorie,iar o alta problema e aceea ca nu am gasit pina acum o harta sau altceva care sa imi dea aceste informatii pe categorii.De regula gasesti informatiile respective din mai multe locuri,dar nu sunt complete. Imi trebuie ceva bine organizat pe categorii si complet!INu stiu daca a facut cineva asa ceva pina acum.

Stie cineva unde pot gasi ceva care sa ma ajute in cautarile mele?

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

da
google earth

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

fiecare oras are cel putin un site turistic unde sunt enumerate obiectivele turistice importante… se numeste google search…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Poti sa incerci pe siturile / forumurile legate de navigatie. Pe acolo sunt si POIuri pentru softurile de navigatie, dar si din cele puse de utilizatori. Cei mai activi mi s-au parut, intr-o vreme, cei cu Garmin. Probabil ca o sa-ti trebuiasca si ceva soafte care sa citeasca coordonatele, dar te descurci tu. De asemenea, de ajutor iti poate fi si Google Eatrh, cum spune si dacu.
Asta daca iti trebuie coordonate gen latitudine/longitudine. Daca ai nevoie doar de adrese, google.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Multumesc de ajutor,ma voi orienta.

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman