Am nevoie cu imprumut de un GPS
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Am un drum de facut in weekend si mi-ar prinde bine (mai ales daca are bagate camerele fixe), asa ca daca cineva il poate imprumuta contra unor beri… smile

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: București
Macuser din: 14.10.08

salut! as avea o jucarie care isi face treaba, are igo8, dar nu are camerele si radarele instalate. ele sunt pe un site dar nu il mai stiu, tre sa ma uit in calculator.acum sunt pe telefon, dar daca esti interesat ma uit diseara si iti spun. btw, sunt dispus sa ti-l imprumut daca mai ai nevoie. imi spui si vb la tel, iti las numarul pe pm daca e cazul.
te salut, o seara placuta!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ca să nu deschid un topic nou:

E dispus cineva să-mi împrumute gi-pi-esul în perioada 25 iulie-6 august?
Plec în Bucovina la mânăstiri și vom merge și cu bicicletele după noi.
Ideea e că nu mi-ar trebui decît pt alegerea/calculul unor trasee pe acolo (merg și cu bicicleta fetiței care la 9 ani nu va putea face trasee f. lungi)

mulțămiri

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.02.09

camerele fixe au fost desfiintate…deci drum bun si atentie la colegii de trafic si semnalele lansate de ei. oricum mai bine sa previi decat sa platesti, asa ca un pantof cu talpa usoara te scuteste de multe neplaceri.
distractie si odihna cat cuprinde…
vant din pupa

Semnătură 

mandru ex-posesor de Powermac G4 Quicksilver

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mulțumesc mult. Știu că nu mai sînt camere, nu pt. asta îl vroiam…
Anul trecut trebuia să mergeme acolo însă Dzeu i-a cam pedepsit cu inundațiile (podul de la Marginea rupt etc.)
Am schimbat în ultimul moment destinația și am mers în Mărginimea Sibiului.
și tot cu un gps de împrumut.
Repet: am nevoie de el pt configurarea unor trasee locale de max. 30-40 km (cel de anul trecut avea iGo 2008 și putea fi trecut din modul “autoturism” în cel de “bicicist” sau “pieton” - calculul   pt ETA fiind făcut funcție de asta)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

Salut!
Dacă nu ai făcut înca rost iți pot da eu unul, nu e de ultimă generație dar e bun (un asus 634 parcă), tot cu igo8 instalat.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mulțumesc mult, tot tu te-ai oferit și data trecută  cheese
Spre rușinea mea, n-am mai zis nimic atunci (făcusem deja rost).
Nu-i bai dacă-i mai vechi; importante-s hărțile.
Zic asta pt. că știu -de ex.- că Garmin e o sculă f. bună, e și mai scumpă ceva, numai că acu’ ceva vreme Road2006 avea probleme pe România… Nu știu dacă 2008 a rezolvat ceva.
Păi o să-ți trimit un PM atunci… grin

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.06.09

road 2008 este superb tbh, imi arata si palcurile de iarba pe harta cu verde smile)
din pacate gps-ul meu a fost furat, si am ramas doar cu htc-ul, ca altfel te ajutam eu :(

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie

nu-i problema, dacă te pot ajuta e plăcerea mea. aștept atunci mesaj de la tine