Vineri 7 nov. (mâine, azi e joi seara) orele 18.00 la Facultatea de limbi străine, Str. Pitar Moș 7-13 voi cuvînta pe scurt, în cadrul sesiunii de comunicări științifice, despre traducerea (localizarea) aplicațiilor și a sistemelor de operare.
Locația este chiar în spatele hotelului Ambasador, str. Pitar Moș curgînd paralel cu bulivarul. La et. I, Sala de Consiliu, chiar lipită de Catedra de limbi slave (sper să nu se schimbe sala, dacă da, e e secțiunea de lingvistică).
Anexez detalii, este pe ultima pagină, am pus-o intenționat ultima, poate vin și alții, din afara facultății. Ciudat, pe colegii mei tema asta nu-i preocupă, cred că e prima oară cînd vorbește cineva de asta.
Ar fi forte frumos sa vin, dar in “deschidere” (dupa pauza de cafea) se vorbeste de “limbi” d’ale niste minoritati si deja titlurile ma fac mai mult sa raman acasa. Se poate intra si dupa incerea prelegerilor, in timpul pauzei? sau e musai sa fim de la inceput ?
Ar fi forte frumos sa vin, dar in “deschidere” (dupa pauza de cafea) se vorbeste de “limbi” d’ale niste minoritati si deja titlurile ma fac mai mult sa raman acasa. Se poate intra si dupa incerea prelegerilor, in timpul pauzei? sau e musai sa fim de la inceput ?
Păi a mea e chiar ultima, așa cum am dorit, poate vin și alții, din afara facultății. Evident, nu pot garanta că va începe la ora 18.00 punct, poate fi ceva mai devreme, dacă vor mai lipsi, ori – mai degrabă – ceva mai tîrziu, dată fiind cutuma națională de a invita la ora 9.00 și a începe la ora 10.00 sau mai tîrziu.
Am inteles, ideea era daca se poate intra dupa ce a inceput… gen incepe la ora X si intram la X si 10 minute… respectiv cu cateva minute inainte de a incepe dumneavoastra prezentarea.
Am inteles, ideea era daca se poate intra dupa ce a inceput… gen incepe la ora X si intram la X si 10 minute… respectiv cu cateva minute inainte de a incepe dumneavoastra prezentarea.
Da, nu văd de ce nu, crezi că lumea va sta lipită de scaune? Mai pleacă unu, mai vine altu…