export SMSuri din backup-ul facut de iTunes
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

[s-a mai discutat un pic, dar solutiile oferite nu ma multumesc] [poate ar trebui sa pun topicul la Sistemul de operare?]

Vreau sa recuperez unele SMSuri pe care le aveam pe iPhone-ul vechi, care acum este dat. Stiind ca iTunes face si pastreaza backup-urile, as vrea sa aflu o metoda free pentru a le scoate de acolo. Din cele “easy” cea mai buna imi pare MobileSyncBrowser, dar omul vrea bani; pana la urma, poate as da 10-20 dolari, dar cred ca se poate si doar cu un pic de straduinta.
Nu vreau sa jailbreack-uiesc iPhone-ul pe care-l am acum (cel putin deocamdata), si nici nu ar trebui sa fie nevoie de asta.

Am gasit pe net ceva:
You don’t need a Jailbroken iPhone. The sms.db file is backed up to your computer, as an .mdbackup file under ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/...(Your device id).../

Each *.mdbackup file is a standard .plist you can view with the Property List Editor. The plist contains the path to the file that was backed up, and the file’s contents. From a Terminal, you can run grep sms.db * in the backup directory to find the .mdbackup file that contains your sms logs.

You still need to get the data out of the mdbackup file. What I do is open the file in the Property List Editor, copy the “Data” field, and paste it into a Hex Editor (I use OxED). Someone should write a program to do that…

Nu am instalat Xcode si parca n-as face-o doar pentru Property List Editor. Nu e vreo alternativa?
Cand fac grep-ul, imi zice permission denied. Fac su, bag parola, imi zice sorry. Ce parola vrea, frate? Doar n-o vrea sa activez contul de root?

Ceva idei? Poate se uita si linuxistii, chiar daca e sectiunea de iPhone smile

[ Modificat: 09 Noiembrie 2008 06:33 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

S-a mutat aici: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/15353/